Veel gebruikers gebruiken WhatsApp buitenland voor het delen van mooie foto's. Hier moeten gebruikers altijd een oogje houden op hun dataverbruik. Dus u de WhatsApp kosten laag te houden tijdens het reizen onder controle!

WhatsApp in het buitenland: dataverbinding kan kostbaar zijn

Vooral op vakantie willen zijn ervaringen zo snel mogelijk te delen. Vaak is de telefoon wordt gewoonlijk uit de schede en een snelle boodschap of een video met WhatsApp voor Android of andere messenger services verzonden. Hier kan de gewone afhankelijkheid van de gebruikelijke Internet Flatrate buitenland vrij duur zijn.

Mensen zijn gewend om dat Messenger-berichten ook worden verzonden naar buitenlandse mobiele nummers zonder extra kosten. Anders dan voor mobiel bellen of SMS gebracht zender en ontvanger alleen de prijs van de dataverbinding, ongeacht of u te communiceren over de grenzen heen. Aangezien de meeste gebruikers data vaste tarieven, zijn geen extra kosten in eigen land.

WhatsApp buitenland

Maar wie in het buitenland maakt gebruik van een dataverbinding, kranen snel in een bodemloze put. Hoewel er een wettelijke kosten cap voor tarieven voor mobiele telefonie in de Europese binnenlandse, de meeste gegevens tarieven voor roaming extreem hoog. Met name verzoekt de Messenger kan duur zijn omdat er plaatsvindt een grote uitwisseling van gegevens.

Degenen die willen volledig te doen van de extra kosten moet uitschakelen van de data roaming en gebruik van het internet als WhatsApp alleen met Wi-Fi. Deze instelling is niet van toepassing op gesprekken en SMS-berichten die de normale mobiele verbinding te gebruiken. Ook wordt de GPS niet daardoor te worden beperkt.

Juiste instellingen WhatsApp te selecteren in het buitenland

Gebruikers die niet willen helemaal opgeven WhatsApp in het buitenland kan een aanzienlijke vermindering van de gegevens gebruik van de Boodschappers. Echter, het bepaalt niet alleen haar eigen zendgedrag hoeveel de zwervende is geclaimd. Ook ontvangen elk bericht, in het bijzonder met video's en foto's, is van invloed als nodig is om de rekening te betalen.

Gebruikers kunnen bepalen de instellingen WhatsApp, welke media automatisch wordt gedownload. Bij roaming gebruikers het automatisch downloaden van foto's, audio-bestanden en video's moeten vermijden. In deze modus worden alleen spraak en SMS-berichten afgeleverd. Alle andere bestandsformaten de gebruiker op de hoogte in de chat en het automatisch downloaden gebeurt alleen indien aangesloten op Wi-Fi. En maak je geen zorgen: Smileys in de tekst en zijn altijd ontvangen, natuurlijk.

WhatsApp media uit te schakelen auto-downloading

Degenen die willen dat de auto-downloaden van media uitschakelen om WhatsApp gebruiken in het buitenland, kan dat doen in een paar stappen.Ten eerste, ga je naar de instellingen van de boodschappers en selecteert het menu-item Chat-instellingen. Hier de volgende navigatie wordt gedaan met de media auto-downloading.

WhatsApp buitenland Instellingen

Op dit punt kan de gebruiker beslissen hoe om te gaan met verschillende bestandsformaten. de instellingen op de Roaming zijn van cruciaal belang voor de kosten in het buitenland. Alle wegtikken hier, wordt een automatische media downloaden zonder Wi-Fi-verbinding voorkomen en spaarde de portemonnee.

WhatsApp in de download in het buitenland