WhatsApp is een catch: Ik was geblokkeerd?

WhatsApp een haak? Hoe kan het zijn? We hebben alle redenen waarom een ​​bericht niet aankomt bij de ontvanger en de mogelijke oplossingen voor het probleem. meer informatie hier!

voor Android of iOS wanneer een bericht is gemarkeerd alleen met een haak na het downloaden van WhatsApp, heeft deze conversatie is verzonden, maar is nog niet geland op de telefoon van de contactpersoon. Deze betekenis van de controle:

WhatsApp een haakWhatsApp is een catch: Het nieuws is, maar nog niet aangekomen.

WhatsApp is een catch: De oorzaken

Wanneer het bericht is verzonden, wordt daarom kwam in dienst, maar niet doorgestuurd naar de inrichting van de ontvanger, wordt een vinkje in WhatsApp. Er kunnen redenen voor:

  1. De telefoon van het contact is uitgeschakeld, bijvoorbeeld omdat de batterij leeg is.
  2. De contactpersoon heeft vliegtuig-modus ingeschakeld op zijn smartphone.
  3. Het contact is in een dode plek.
  4. De ontvanger heeft de optie uitgeschakeld Mobiele data op zijn apparaat en is dus toegankelijk voor elke dienst die werken via het internet.
  5. Als de ontvanger maakt gebruik van een iPhone, kan het zijn dat hij zag de pop-up melding op het scherm, maar de WhatsApp is nog niet geopend.
  6. Het contact heeft communicatie geblokkeerd.

In de gevallen 1, 2 en 3 alleen helpt om te wachten totdat de telefoon opnieuw is ingeschakeld of de flight mode wordt uitgeschakeld of het contact is op de weg in een klimaat met een ontwikkelde mobiele netwerk weer. In de zaak 4 en 5 kan eisen via sms of een telefoontje en de zorg, indien nodig, toegelicht op deze manier. In het geval van een verstopping WhatsApp is geen betrouwbaar bewijs. Volgens het bedrijf met de privacy van de gebruikers te beschermen. Echter, er zijn een paar aanwijzingen die aangeven dat het is geblokkeerd door een contact:

  • Het tijdstempel laatste online of online worden niet meer weergegeven. Dit kan echter ook als gevolg van het contact, deze functie is in de instellingen uitgeschakeld.
  • Profielfoto wordt niet meer bijgewerkt of verdwijnt helemaal. Ook deze indicatie is niet helemaal duidelijk, omdat de gebruiker eenvoudig zijn beeld kan handhaven of verwijderd.
  • WhatsApp gesprekken zijn niet meer mogelijk. Echter, punten 1 tot 4 kan verantwoordelijk zijn voor het.

Als alle drie zijn waar op hetzelfde moment, is de kans groot dat u zijn geblokkeerd, maar vrij hoog. Als het bericht nog steeds niet geleverd wordt na een paar dagen, kan je naar buiten eigenlijk honderd procent van een invaliderende, als de smartphone niet is gestolen of te ontkennen andere goede redenen om contact op met de toegang tot het apparaat.

WhatsApp een haak in groeps-chat

In Group Chat, het principe van de haak gedraagt ​​zich vrij veel als in een normale praatje. Echter, het enkelvoud haak blijft achter de boodschap, totdat alle leden van de boodschap op hun apparaat hebben ontvangen. Ook het vinkje verkleuren alleen blauw, al zijn alle contacten van deze groep opende het praatje in de toepassing en het bericht te lezen.

map