WhatsAppitis: Hoe het zich ontdoet opnieuw &

Wat was de muisarm een ​​paar jaar geleden, is vandaag de dag WhatsAppitis. De ziekte is eigenlijk. hier leren wat zijn de oorzaken en symptomen en hoe de pijn te verlichten.

Degenen die overdrijft en na het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS uur hamert op zijn smartphone nieuws, zal het waarschijnlijk snel spijt van. Hoewel het eerste moment na een typische ouderlijke verhalen - geluiden, deze ziekte is echt en niet een prettig ding - ik zeg alleen vierkante ogen.

WhatsAppitisWhatsAppitis - maakt WhatsApp ziek?

WhatsAppitis - advanced smartphone ziekte

Muisarm is waarschijnlijk een begrip voor de meeste gebruikers vandaag. Deze aandoening, die wordt veroorzaakt door overmatig gebruik van de computermuis, is een pijnlijke zaak.

Nu is het gedrag van de gebruikers is aanzienlijk veranderd in de afgelopen jaren en is op weg naar mobiele apparaten. Voor veel mensen is de slimme telefoon uitgegroeid tot het belangrijkste instrument van hun dagelijks leven. Met het apparaat niet alleen e-mails worden gecontroleerd, maar lees ook nieuws en games gegokt. Het wordt gesurfd via sociale netwerken zoals Facebook en, natuurlijk, staat hoog op de lijst chatten - meestal via WhatsApp. Deze smartphone afhankelijkheid leidt tot nieuwe ziekten - gewoon als WhatsAppitis of de mobiele nek.

Gloednieuw, deze ontwikkeling is echter niet: Zelfs de late jaren negentig van de ziekte Nintendinitis werd bepaald door een Australische arts. Een patiënt had door overmatig gamen met de console etterende wonden in de palmen.

WhatsAppitis houdingVerkeerde houding kan leiden tot de ziekte Whatsapp

Oorzaken van de ziekte van WhatsApp's

Zoals met alle dingen in het leven, het is gewoon altijd een kwestie van matige voordeel. Wie niet meer tilt zijn hoofd van zijn mobiele telefoon, moet vroeg of laat verwachten dat het lichaam neemt wraak. Zo was het met de patiënt in de ziekte van WhatsApp werd gediagnosticeerd.De Spaanse arts Ines Fernandez-Guerrero was gediagnosticeerd in een jonge vrouw. De vrouw kwam kort na de kerstvakantie met ernstige pijn in de duim en de handen naar de dokter. Het werd al snel duidelijk dat ze had tendinitis in beide duimen. De reden: Ze had voortdurend gestuurd meer dan zes uur in de chat client berichten. Een duidelijk geval van WhatsApp gebruik "en masse in plaats van met mate." U kunt meer gedetailleerd beschreven in het tijdschrift The Lancet lezen. De arts voorgeschreven een anti-inflammatoire geneesmiddelen en streng verbod op mobiele telefoons.

Symptomen in WhatsAppitis

Wie vraagt ​​zich af of hij ook een beetje overdrijven een praatje en is op weg naar uw nieuwe telefoon-lijden, moeten aandacht besteden aan de volgende symptomen. Deze borden kan de ziekte te geven:

  • Pijn in de pols en / of in de duim
  • Cornea op de duim - niet echt een probleem, maar zeker een teken dat de smartphone te vaak in de handen wordt gehouden
  • Vaak hoofdpijn of problemen met de ogen
  • nek spanning

De manier waarop de dokter kon geen kwaad in deze tekenen. Als de ziekte wordt gediagnosticeerd, kan worden aangenomen dat zij voorgeschreven anti-inflammatoire geneesmiddelen voor de pijn en waarschijnlijk ook voorgeschreven een mobiele telefoon verbod krijgt.

Het voorkomen van pijn

Een van de belangrijkste problemen bij het voortdurend spelen op de smartphone is de ongezonde houding. Velen zitten ineengedoken, hoofd naar beneden op hun apparaat. Hier heb je om naar te kijken, adviseren artsen. De beste manier om regelmatig te wijzigen zijn houding - dat tenminste de gespannen spieren en de mobiele nek kan voorkomen. Degenen die zitten veel op de computer moet de monitoren op ooghoogte te bieden.Wie wil WhatsAppitis en tendinitis te voorkomen dat in hun handen, gewoon moeten zich houden aan een gezonde hoeveelheid van de mobiele telefoon te gebruiken.

map