Pictures alert! Hoe kun je de WhatsApp-status bewerken?

Sindsdien is WhatsApp radicaal veranderd zijn status functie is het creëren van een dergelijke worden veel meer kleurrijke - en beschikt voornamelijk over talloze mogelijkheden. Als u de Bewerken WhatsApp Status kunnen we u laten zien in deze tutorial. Alles wat je nodig hebt is WhatsApp voor Android of WhatsApp voor iPhone. Beide versies die u met ons op.

Bewerken WhatsApp StatusBewerk uw WhatsApp-status kunt u nu heel creatieve manier. (Afbeelding: Screenshot WhatsApp / Redactie)

Bewerk de WhatsApp-status met creativiteit

Wie wil om zijn status te houden up-to-date, heeft tot nu toe regelmatig te maken hebben met het: Want aangezien foto's zijn vervangen door de tekst alleen de status van dit feit automatisch na 24 uur te verwijderen.

Wilt u de statusberichten van uw contacten te zien, kunt u dit niet langer op de lijst, maar op de speciale tab status in de bovenste balk. Daar, met behulp van alle huidige status berichten worden weergegeven. Druk op deze en ze worden gespeeld. Daar kunt u dan ook hieronder reageren op een status.

Een status kan je aanpassen en bewerken - en verwijderen, en de 24 uur van tevoren. Hoe je dit doet, kun je leren in de volgende paragraaf:

Stel bewerken WhatsApp StatusStel een status die u kunt op het statusscherm. (Afbeelding: Screenshot WhatsApp / Redactie)

De status message: A Guide

Om een ​​staat te maken, moet je niet alleen een creatief idee dat je in woorden te stellen, maar een beeld of een korte video. Beide kunt u rechtstreeks maken over de boodschapper en dus ook uw WhatsApp Status bewerken:

 1. Opent WhatsApp en selecteert ofwel de camera-icoontje of het tabblad Status.
 2. Hiermee selecteert u direct in de camera, kunt u een foto door middel van eenvoudige, snelle tik nemen. Als je langer drukt op de knop camera, een korte video van een paar seconden jou. maar u kunt ook gebruik maken van een bestaande afbeelding die u kunt kiezen uit de onderste balk van de foto scherm.
 3. Heeft uw weg op het statusscherm ziet u de vermelding "Mijn status". Getypt op hen en je krijgt ook om het camerascherm, als je nog geen stand. Heeft u al gemaakt is, kunt u toevoegen "+" een ander op de ronde pictogram met de.
 4. Heeft u een foto of video hebt gemaakt, kun je het nu doen met stickers en schrijven het versieren of schilderen. Bovendien kan een ondertiteling invoegen en kunt u de status op te slaan.

Als u een status van 24 uur te verwijderen voor de vervaldatum, moet u op de drie puntjes horizontaal aangebracht naast uw status in het statusscherm. Hier uw huidige berichten worden weergegeven. Uw typen lang, dit bericht wordt grijs en u kunt hem verwijderen door te tikken op de prullenbak. Wilt u hetzelfde meerdere berichten, deze kranen op te verwijderen. Een stap-voor-stap instructies, dit artikel toont: Verwijder WhatsApp Status: Vinden na de update

Bewerken WhatsApp statusoptiesheb je een aantal mogelijkheden: foto's, video's of gifs. En na 24 uur de status ontruimt automatisch geannuleerd. (Afbeelding: Screenshot WhatsApp / Redactie)

En gegevensbescherming?

Je status is alleen zichtbaar voor je de opgeslagen in het telefoonboek contacten. Dus heeft iemand je nummer, je niet het nummer, kan men zelfs uw status niet zien.

Daarnaast kunt u instellen wie uw status berichten kunnen zien:

 • alle contactpersonen
 • Alle contactpersonen behalve ...
 • Alleen geselecteerde contactpersonen.

Standaard kunnen al uw contacten de status zien. Verander je kunt het als volgt doen:

 1. WhatsApp opent en selecteert de status scherm.
 2. het menu hierboven getypte (drie verticaal aangebrachte punten rechtsboven) en opent de status van gegevensbescherming.Als u al de status gestuurd en vervolgens de privacy-instellingen te veranderen, maar heeft geen invloed op reeds verzonden berichten, maar alleen op al het volgende.

Let op: Zolang uw bericht bevestiging - dat de blauwe vinkje - hebt ingeschakeld, de manier waarop je kunt zien wie heeft gekeken naar je status. Hebt u deze functie uitgeschakeld, zie je niet dat - maar dan ook je contacten kan niet zien dat u haar status hebt getikt.

Extra tip: meldingen verbergen van bepaalde contacten

Je bent een beetje geïrriteerd omdat bepaalde mensen gewoon constant uw WhatsApp-status en updaten bewerken en verschijnen altijd aan de top van de lijst? Dan kunt u ook het geluid van de updates voor deze contacten:

 1. Opent WhatsApp en tikt u door het statusscherm.
 2. Onderzocht de vervelende contact getypt de toets ingedrukt.

Vanaf nu de status berichten van dit contact zijn gedempt. Om opnieuw te dempen, je typt gewoon weer lang voor het contact.Zo zijn er verschillende manieren om de WhatsApp-status van de instellingen te bewerken en te veranderen - en andere gimmicks zoals filters en dergelijke zijn er zeker in de toekomst te komen. We houden u op de hoogte. Als tegen die tijd u wilt weten over de nieuwe WhatsApp-status meer, hebben we een product voor u.

map