Groeten op Moederdag: Teksten om op afstand te sturen

Groeten op Moederdag: Teksten om op afstand te sturen

Elk jaar, op de tweede zondag in mei, het moederschap wordt gevierd. Voor alle zonen en dochters, die persoonlijk kunnen hulde op deze dag de vrouwelijke gezinshoofden, wij hebben de beste Groeten op Moederdag gecompileerd. De teksten kunnen worden verzonden via SMS, e-mail of WhatsApp op afstand eenvoudig. Hier vindt u de nodige huidige versie van WhatsApp gratis te downloaden en te installeren op de smartphone.

Groeten op Moederdag: De beste teksten voor het verzenden van uit de verte

Uitgebreide wenskaarten voor Moeders zijn vaak erg tijdrovend en kost een aardige brok van geld. Dat mag niet! Vooral eigengemaakte giften aankomen altijd goed ontvangen door de ontvanger in de regel, vooral op moeder. eerder, toen eigengemaakte giften in het algemeen, of – – voor de giften van zelfgemaakte Moeder is niet nut of artistiek-esthetische kritiek op de voorgrond, maar het feit dat zij heeft genomen voor de ontvanger tijd, deze gaven het zo waardevol maakt.

Groeten op Moederdag

stuur teksten met Mother’s Day groeten van het hart van een afstand

De groeten voor Moederdag van een afstand moet dus niet per se komen uit filosofen, beroemde dichters en schrijvers. In het kort en krachtig. Niet zelden raakte een korte en humoristische zeggen 1.000 keer meer dan de meest diepgaande en bloedserieus bekentenissen. Dit geldt ook voor de uitspraken, gedichten en groeten voor Moederdag.

Stuur een tekstbericht op Moederdag met beelden via WhatsApp

De korte teksten kunt u gemakkelijk te versturen via SMS of zelfs beter via WhatsApp. Verzonden naar de begroetingen via WhatsApp, kan men ook verbetering van de tekst op Moederdag met weinig inspanning met een foto die u gewoon direct voor of na de Mother’s Day groeten gestuurd. Of men, stuurde een selfie van zichzelf samen met zijn moeder, broers en zussen, grootmoeder of een bloem beeld niet echt uit, want ook hier geldt: Homemade gaande.

Groeten en korte teksten op Moederdag

In het kort en krachtig. Het hoeft niet altijd hoeft te Goethe of Shakespeare zijn. Ook op deze teksten – je leest het met de juiste houding en een knipoog tussen de regels – aan moeders happy:

  • Deze roos is voor u om u te vertellen: denken aan u! Groeten op Moederdag!

  • The Mother’s Day is de beste dag om de geliefden vertellen, hoeveel je het hebt.

  • Voor Moederdag te wensen wij u, lieve moeder, een mooie dag zonder stress en zorgen! Blijf zoals je bent!

  • Goede dingen zijn zeldzaam, dus je bestaat zelfs een keer! Met liefde op Moederdag!

  • Alleen een moeder weet alleen, dat is om lief te hebben en gelukkig zijn. Dear Mama, je bent alles voor ons! Happy Mother’s Day!

  • Een moederloze kind is een bloem zonder regen.

  • Het beste ding over mij, ik heb het van haar kregen.

  • Het heeft geen belangrijker bondgenoten in deze wereld dan zijn moeder.

* Kort en krachtig, eerlijk duidelijk: Moeder, je bent geweldig!

map