meelezen berichten in WhatsApp – is dat mogelijk?

Op het web zijn er geruchten dat het mogelijk is met een bepaalde software nieuws op Lees langs WhatsApp aan! Is dit waar en wanneer de privacy in gevaar is - meer hier!

Hoewel WhatsApp is momenteel de meest populaire Messenger, met betrekking tot gegevensbescherming en privacy, viel hij in het verleden herhaaldelijk negatief op. Geen wonder dat de ene of de andere wonderen van het downloaden van WhatsApp voor Android als hackers in staat zijn om te lezen in hun eigen rekening.

Lees langs WhatsAppMen kan berichten in WhatsApp lezen?

in staat om WhatsApp volgen: reden tot bezorgdheid?

Vanwege de enorme populariteit WhatsApp is natuurlijk altijd interessant voor hackers en cybercriminelen. Er zijn constant waarschuwingsberichten via een abonnement vallen en valse berichten. Dit is vervelend en voor degenen die zijn gevallen voor dergelijke aanbiedingen, ook zeer vervelend. Maar dat iemands eigen rekening is verslaafd en chats worden gelezen, is vrijwel onmogelijk. Hoewel WhatsApp is niet de bescherming vlaggenschip data Messenger. Lacunes die in het verleden bestond, waren gesloten. Bovendien, om een ​​end-to-end encryptie nu worden geïntroduceerd die biedt gebruikers nog meer bescherming tegen Ausspäh pogingen.

meelezen berichten als controle?

Wie op zoek is naar nog naar een manier om in staat zijn om de berichten te lezen, bijvoorbeeld, zijn kinderen met WhatsApp, die op dit punt had gewaarschuwd! Niet alleen heeft het schenden van de privacy van de persoon. Het is ook immoreel en een procedure waarin misbruik van het vertrouwen van de ander. Maar je kunt ooit de thuisbasis van de morele hoge grond, het is gewoon verboden! Wie zal ongeoorloofde berichten in WhatsApp te lezen, in strijd met de Telecommunicatiewet (TCA). Zelfs het installeren van applicaties van derden apparaten die afluisteren mogelijk te maken, is niet legaal. Bovendien is het gemakkelijk ook gevaarlijk en kan zeer duur in het einde. Waarom?

WhatsApp meelezen GereedschapTools om mee te lezen - Pas op voor valse beloften

Gevaarlijke apps om mee te lezen met WhatsApp

Wie gaat op dit onderwerp in de zoekmachines, zal spoedig komen in een verscheidenheid van het aanbod dat de gebruiker dat ze samen konden lezen met andere WhatsAppern beloven. Deze tools zijn reiner Schwindel en bovenop dat gevaarlijk. Niet voor niets zijn apps van deze soort is verboden uit de winkel. Een van de instrumenten die valse beloften te maken, zijn onder meer:

  • WhatsApp Spy
  • WhatsApp Detective
  • WhatsApp Sniffer

Wie zoals APK-bestanden vindt plaats via de PC op zijn smartphone, maar geen berichten met WhatsApp kunnen lezen, maar geïnfecteerde software krijgt ze in het huis. De tools omvatten in de meeste gevallen Trojaanse paarden of virussen die de computer of een mobiele telefoon te infecteren. Sommige criminelen zet de gebruiker met deze spy tools op een abonnement.

Wie niet de privacy van vrienden of kinderen te respecteren, wordt gestraft ter plaatse met sappige rekeningen of de diefstal van gevoelige gegevens. Daarom raden wij aan: weg Dear vinger!

map