WhatsApp heeft geen video’s laden? Er is hulp!

U wilt een clip te kijken, maar WhatsApp heeft geen video's laden? Dan moet je hier snelle lees en volg deze stappen!

Na het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS, kan het gebeuren van tijd tot tijd dat de beelden of clips niet kan worden weergegeven. De meeste is de enige om problemen met de verbinding en het probleem zorgde voor zichzelf zodra je weer een beter netwerk. Moet niet de reden voor de verbinding die u clips kunt zien zijn, kan het te wijten zijn aan deze oorzaken.

WhatsApp heeft geen video's ladenWhatsApp heeft geen video's laden? Dan is er snelle hulp hier. (Foto: pixabay / Redactie)

WhatsApp heeft geen video's laden? Misschien is het op het moment!

WhatsApp heeft een raar probleem met de datum en tijd aan de telefoon toen niet goed ingesteld. WhatsApp nodigen zijn geen video: Dit kan een van de redenen waarom, wanneer het probleem. In dit geval, gewoon de informatie in de telefoon bij te werken en probeer de video opnieuw te downloaden.

Een controle van de SD-kaart en krijgt meer en het oplossen van de video probleem

De SD-kaart is een perfecte bron voor verschillende aandoeningen. Dus moet je de volgende dingen over download-problemen te controleren:

  • Is niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart? Dan kunt u verouderde of overbodige gegevens te verwijderen of te investeren in een kaart met een grotere opslagcapaciteit.
  • Is de SD-kaart beveiligd tegen schrijven? Dan is de kaart moet worden geformatteerd (Waarschuwing: Dit zal verwijder alle op de kaart opgeslagen data zoals foto's of video's verloren)
  • Is de SD-kaart gemakkelijk gebroken? In dat geval moet de kaart worden verwijderd. Optioneel kan de video vervolgens rechtstreeks opgeslagen op het mobiele apparaat of de oude kaart wordt vervangen door een functionerende.

Afhankelijk van de uitwisseling van de SD-kaart kan dus het probleem oplossen en na de clips handmatig kan eenvoudig worden gedownload door te klikken op de video. Dus zou het probleem: "WhatsApp heeft geen video geladen" te zijn van de lijst!

voorkomen dat automatische video download

Maak het stoort maar dat de video's automatisch worden gedownload, omdat dit datavolume zeer snel is uitgeput. Vooral als je contacten die onophoudelijk verschillende kat video's of iets dergelijks verworvenheden van de moderne technologie onder de mensen te brengen hebben. Maar zelfs voor dit probleem is er een oplossing. In Instellingen van WhatsApp moet volgende knoppen te drukken:

  • bellen met de optie dataverbruik.
  • Onder het kopje Media Auto-Download Call Bij mobiele dataverbinding
  • uncheck video's.

Wie wil, kan ook in dit punt te voorkomen dat het automatisch downloaden van foto's, audio-gegevens of andere documenten. Alleen het automatisch downloaden van spraakberichten kan niet worden uitgeschakeld.

![WhatsApp geen video laadt automatisch (/images/inline_article/whatsapp-laedt-keine-videos-hier-gibt-es-hilfe-article-599c537f7912f.jpeg "Wie wil volume gegevens op te slaan, moet het vinkje te verwijderen. (Screenshot: Redactie)")

map