Zoeken in WhatsApp berichten en vind oude teksten

Waar moet weer het feest? Wanneer was de ontmoeting met de meisjes? Wie in Zoeken WhatsApp berichten moet dankzij komen naar uw bestemming snel te zoeken. Leer om hoe ze goed te gebruiken!

Bestuurders die maakt na zijn te downloaden WhatsApp voor Android het plezier en kijkt hoeveel berichten hij sindsdien heeft gestuurd via messenger en ontvangen, zal zeker krijgen grote ogen. Nu, stel je voor, je kijkt in deze tekst jungle na een bepaalde info. Gelukkig is het niet zo erg als het klinkt op het eerste, dankzij om te zoeken!

Zoeken WhatsApp berichten

Zoek WhatsApp berichten doorzoekbaar

Over WhatsApp zijn dagelijks duizenden, zo niet zelfs miljoenen berichten verzonden. Messenger als WhatsApp zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste communicatiemiddelen van onze tijd. Over de app is niet alleen leuke gesprekken en grappen plaatsvinden, ook schema's en afspraken worden georganiseerd of uitgewisseld contactgegevens. Die moet weten waar het feest vindt plaats op zaterdag of wanneer tante Inge's verjaardag moet beginnen aan de zoektocht. Gunstig, WhatsApp heeft een zoekfunctie die u gebruik maken van het feit kan maken. De gebruiker kan de zoekopdracht door een trefwoord te starten.

Er zijn twee manieren om de zoektocht te pakken: Direct in een bepaalde chat of op de lijst van chats.

Berichten in het chat

Wanneer gebruikers willen WhatsApp berichten te zoeken en toch precies weten door wie de informatie afkomstig is, kunnen ze het volgende doen:

  • Ten eerste, de Messenger wordt gestart en de bijbehorende gesprek waarin je denkt dat je op zoek naar de gewenste bericht verschijnt.
  • Nu is de gebruiker klikt op het menu met de drie punten en selecteert de optie Search.

Zoek WhatsApp chatberichten

  • Het lijkt boven het chatten, het zoekvak, waarin het onderwerp kan worden ingevoerd. In ons geval, waren we op zoek naar kat.
  • Alle inzendingen die het woord kat, zijn nu geel gemarkeerd.
  • Om te wisselen tussen de gevonden termen, gebruik maken van de twee pijltjestoetsen naast het zoekvak.

Zoekresultaten WhatsApp berichten

Alle chats WhatsApp

Wie heeft er ooit had geen idee wat chatten en de persoon van wie de gevraagde informatie werd verzonden, die ook gemakkelijk door alle chats kunnen ziften. Hier is hoe:

  • Zal je kijkt WhatsApp berichten zonder het te weten de afzender, ga je in de berijder chats. Er worden alle gesprekken weergegeven.
  • Klik nu op het vergrootglas, wordt het zoekvak geopend met de ooit.

Zoek WhatsApp berichten meerdere chats

  • Zelfs de zoekterm kan worden ingevoerd. In onze zoektocht met het woord Bruno alle berichten worden nu weergegeven onder elkaar, waarin de naam verschijnt.
  • De gebruiker kan de juiste vermeldingen en landt klik direct in het bericht in de bijbehorende praatje.
map
Adblock
detector