Spy software zoals WhatsApp Sniffer of MSPY beloven het volgen en monitoren van andere smartphones op afstand. Wat kan het gereedschap en kan je echt gelezen buitenlands nieuws?

Na het downloaden van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android of iOS, is de overdracht van berichten via een end-to-end encryptie beveiligd. Toch belooft een aantal aanbieders van sniffer software toegang tot de berichten vreemdeling, de locatie van de GPS-positie, een analyse van de gesprekken en nog veel meer.

Met WhatsApp Sniffer buitenlandse mobiele data?

In feite, zal het waarschijnlijk een aantal WhatsApp sniffer die werken (we wisten niet gevonden een enkele tool die nog kunnen bespioneren mobiele telefoons sinds de introductie van end-to-end encryptie) zijn. Eenmaal geïnstalleerd, wordt de software beloften toegang tot vrijwel alle informatie van de smartphone. Er is echter een belangrijk voorbehoud: Met het oog op een mobiele telefoon te controleren, moet de software eerst komt naar het apparaat. Dus als u toegang tot een buitenlandse telefoon wilt, moet het in de eerste plaats te krijgen van hun handen. Daarom is de verschillende aanbieders adverteren vooral met de bewaking van werknemers of minderjarige kinderen. Bovendien hebben sommige geproduceerd in de kosten, wilt u het invoegen van dergelijke software. Tot 80 euro per maand, kunnen providers betalen voor hun software. En er is een derde haak:

WhatsApp SnifferDus WhatsApp Sniffer wordt geacht te werken.

Is het legaal om buitenlands nieuws lezen?

Niet alleen deze hulpmiddelen niet leveren wat ze beloven, is het ook verboden om buitenlands nieuws te lezen. Degenen die WhatsApp Sniffer gebruik in strijd met de Telecommunicatiewet - zelfs als werkgever wil zijn medewerkers van "slechts" te regelen. Hoewel ook hier het gezegde van toepassing is: "Als er geen eiser, omdat er geen rechter" indien echter een plaats, het snooping kan leiden tot zware straffen. Daarom: Blijf weg van dergelijke tools die het illegaal afluisteren van berichten en het lezen van verschillende telefoon gegevens mogelijk te maken.

virus & Co bij het downloaden van gratis versies

In de Play Store of iTunes verschijnen regelmatig gratis versies van WhatsApp sniffer. De meeste van deze nog maar een paar dagen online en worden vervolgens uit de winkels verwijderd. In het beste geval zijn de gebruikers gebombardeerd na het downloaden van dergelijke apps met reclame, in het slechtste geval krijgen ze beschadigde goederen op de smartphone. In aanvulling op Trojaanse paarden en virussen wachten duur abonnement vallen op de gebruikers. Het is dus vanuit elke denkbare hoek sterk afgeraden het gebruik van dergelijke software en tools.

Hoe kunt u zich beschermen tegen onbevoegde toegang?

Ten eerste moet je altijd de laatste versie van WhatsApp te installeren op uw telefoon. Een ander gevaar voor de veiligheid is het gebruik van onbeveiligde draadloze verbindingen. Hebben ze geven zijn mobiele telefoon uit zijn hand, is het ook mogelijk om berichten te lezen langs via WhatsApp web. Deze angst, maar u kunt snel maken op basis van de wereld, omdat u zich afmeldt bij de instellingen van de Boodschappers, onder de post WhatsApp web met een enkele klik vanaf elk apparaat.