Je kunt eigenlijk via Maak GIF WhatsApp. De boodschapper heeft een functie die het mogelijk maakt om een ​​GIF van korte video's te genereren geïntegreerd. Hier zijn de stap voor stap instructies!

Met het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS of updaten naar de nieuwste versie van deze fantastische nieuwe functie komt tot de smartphones.

Via WhatsApp GIF maken: Het is zo makkelijk!

GIF's zijn momenteel een meedogenloze revival. Op alle gebruikers van sociale media worden gebombardeerd met kleine animaties. Door artistiek geavanceerde meesterwerken over leuke film citaten om het perfecte antwoord op een ondergrondse steekpass gevonden voor elke situatie de juiste foto's. Wie wil er niet voor een pre-animaties kunnen nu ook te maken met WhatsApp GIF, als volgt:

Maak GIF WhatsAppWhatsApp GIF te creëren door het opnemen van een korte clip.

  1. Open de Messenger en bel de gewenste communicatie
  2. Onder de paperclippictogram selecteer Camera
  3. tikt u op te nemen op video en vervolgens beginnen met het opnemen (maximaal zes seconden)
  4. doorgaan na opname met Ok
  5. Nu op het camera-icoontje klikt u op de rechts boven en de GIF wordt gegenereerd
  6. Naar aanleiding van de GIF kan worden verzonden door te klikken op de pijl aan de eerder geselecteerde contactpersoon

maken en verzenden WhatsApp GIFZodra de top rechts van het pictogram GIF verschijnt, kan de afbeelding worden gestuurd.

het aandeel van de GIF gemaakt met andere contactpersonen

Na het maken van de GIF-animatie gegenereerd kunnen naar andere contacten worden gestuurd om te worden gedeeld op verschillende portals of verzonden via e-mail. Klik hiervoor zolang de GIF zodat deze wordt gemarkeerd in blauw, en selecteert de bovenkant van het scherm de knop Delen. Hier zijn meer contacten op WhatsApp of andere vormen van publicatie, zoals YouTube, Facebook en Instagram kan worden geselecteerd. Daarnaast zijn andere geïnstalleerde Messenger zoals threema of de Facebook Messenger kan worden gekozen als een transport route.

Geen verlangen om te bezitten GIF? Hier zijn de beste bronnen:

Wie je eigen WhatsApp GIF niet zou leiden, kan terugvallen op een van de vele die op het internet animaties. De beste bronnen voor trendy foto's zijn:

  • GIPHY biedt een enorme selectie op elk denkbaar onderwerp. Gebruikers kunnen zoeken op categorie, kunstenaars of via hashtag voor de juiste animatie.
  • 9GAG is een Engels-talige online platform gedeeld op de overwegend grappige foto's, opmerkingen, of kan worden beoordeeld. De publicaties zijn echter, in chronologische volgorde, en een geavanceerde zoekfunctie is volledig ontbreekt.
  • Stijlvolle het gaat om on tumblr. Hier GIF's hebben hun eigen categorie en specifiek kan worden opgezocht via hashtags.

Het maakt niet uit, of het nu gemaakt of uit een van deze portals: een foto zegt meer dan duizend woorden en een bewegend is bijna een roman!

Bijgewerkt op 2017/01/27

Ondertussen, WhatsApp is de teneur GIF Keyboard geïntegreerd en maakt het mogelijk direct in de applicatie te zoeken en stuur de populaire beeldformaat. De GIF Search heeft op het gebied van smileys en is toegankelijk na het openen van de Emoji toetsenbord aan de onderkant van het scherm. Het zal automatisch een selectie van de meest populaire GIF's en een vergrootglas (linksonder) verschijnen, kan worden gezocht met de tenor volgens concreet.

Maak GIF WhatsAppOndertussen WhatsApp is een GIF-search geïntegreerd.