Berekening stalen I-balk

Berekening stalen I-balk

wanneer Berekening van stalen I-profielen downloaden zegt dat de naam van het programma quasi zelf. De gespecialiseerde computer berekent waarden als Doorbuiging en kantbelasting ook bekend als een dubbele T-vormige staalprofielen.

Berekening van stalen I-profielen te downloaden, stalen balken te berekenen voor professionals

Deze waarden berekend freeware volgens de fabrikant op basis van de Oostenrijkse standaard B4200. In hoeverre dit Oostenrijkse normalisatie van de berekenen stalen draagbalken geldt in het Duitse landen, helaas, de kennis van de redactie ontsnapt. berekend als de basis van zijn werk te verzakken vergt structurele analyse software, enkele cijfers.

Berekening van stalen I-profielen downloadenBerekening van stalen I-liggers Download: berekent buigen en spanning (Foto: Walter Wagner / Redactie)

specificeren modulus en voertuigtype

Deze omvatten de overspanning van de drager, Sigma toegestaan ​​in kp / cm², q in kg / m, in kgm koppel weerstandsmoment in cc en totaal weerstandsmoment in cc per carrier. Meer informatie wordt verstrekt over het aantal I-balken en het traagheidsmoment in cm4. Na het invoeren van alle parameters Sigma, overspanning, belasting als een DC belasting of schip, het structurele analyse berekent het gewenste weerstandsmoment. Het gaat verder met de I-type dragers. Hier zijn de volgende opties:

  • Smalle I-beam I-serie
  • Koppelmiddelbreedte I-balk IPE
  • Normaal serie IPB HEB
  • Light serie IPBL HEA
  • Toename van het aantal IPBv HEM

selecteer beton stalen I-balken uit een lijst

Afhankelijk van het type voertuig, selecteert de gebruiker uiteindelijk nog uit het beton I-balken. Op middellange-brede I-carrier nummer, bijvoorbeeld, zijn er negen verschillende varianten van IPE-140 (Wx 77,30 cm3 10) met IPE 330 (Wx 713,00 cm3 18). Door te klikken op herberekening van de statische waarden van de I-balk display.

handmatig kopiëren van bestanden in de map Data

Er is geen installatie routine beschikbaar. De twee bestanden ITRAGER.EXE en ITRAEGER.DAT hebben in de map c Door de hand: copy / data. Als de structurele analyse software wordt uitgevoerd vanaf een andere map, zal het niet goed te werken. Wat nodig is, is een Windows 32-bits systeem. Op 64-bits systemen, het programma niet starten. Andere programma’s voor het gebied "constructie & ambacht" U vindt in onze downloadsectie.

Berekening van stalen I-profielen downloaden StatikDoorbuiging en kantbelasting van een dubbele T-carrier berekenen (Afbeelding: Walter Wagner / Redactie)

Analysesoftware voor het berekenen van de doorbuiging

Op basis van de informatie die door de berekening van stalen I-profielen Download bepaald zowel de bestaande doorbuiging en statistische waarden van de staalprofielen informatie.

Beoordeling van de redactie

Berekening van stalen I-profielen downloaden van de redactie Rating

map