Gemakkelijk Excel vakantieplanner

Gemakkelijk Excel vakantieplanner

de Holiday planner 2017 te downloaden en de vakantie planner 2018 downloaden duidelijke templates voor vakantie planning en vakantie planning. De Excel vakantie templates kunnen bedrijven en hun werknemers een slimme planning en presentatie van de afwezigheden van maximaal elf personen.

Aan- en afwezigheid planning met de vakantie planner 2017 te downloaden en vakantieplanner 2018 te downloaden

Als er meer dan één persoon om te werken in een bedrijf, moeten ze een duidelijke en gemakkelijk toegankelijke vakantie planner te gebruiken om de aanwezigheid en afwezigheid dagen van alle partijen onder controle te allen tijde. Voor dit de vakantie planner Excel zijn uitstekend. Tot 11 medewerkers op een vakantie tafel alle belangrijke gegevens voor hun eigen aanwezigheid en afwezigheid van slijtage, zodat het kan worden gezien in een oogopslag wanneer en welke medewerkers ontbreken en dus personeelstekorten worden verwacht.

Holiday planner 2017 Download ExcelHoliday planner 2017 download: de aanwezigheid en afwezigheid dagen in de tabel in te vullen! (Screenshot: Redactie)

Voer vakantie en merkte op beperking van overwerk

De presentatie van een planner medewerkers vakantie hebben ook een goed begrip van hun eigen afwezigheid bij de hand. De vakantie planner 2017 heeft geen bladbeschermkap. De gebruiker kan bepalen onder de vakantie planner, zoals vakantiedagen, vakantie, ziekte, compensatie, onbetaald verlof of voor de vermindering van overwerk, zodat u uw eigen pictogrammen, snelkoppelingen of kleuren wenst.

Holiday planner 2017 als Excel en PDF-document

De template voor de vakantie planning wordt afgedrukt, hetzij in A4 liggend formaat of A3 liggend formaat, zodat voor meer transparantie in de vakantie plannen. Voer, printen en op te hangen! In aanvulling op de Excel-template die eerder kan worden ingevuld met uw eigen gegevens, een lege agenda voor de vakantie planner 2017 in PDF-formaat beschikbaar is, die geschikt is voor met de hand geschreven nota’s.

Holiday planner 2017 downloaden vakantieplanner 2018De vakantie planner 2018 download is beschikbaar in drie verschillende kleuren (screenshot: editorial)

Holiday planner 2018 in drievoud voor het begin van de vakantie planning

Wie is betrokken geweest met de vakantie planning voor 2018 haalt de vakantie planner 2018 download. Nogmaals, dit dient als een Excel-template voor de presentatie en het beheer van verlof en afwezigheid dagen van de medewerkers en collega’s. De vakantie planner 2018 download is beschikbaar als een sjabloon in drievoud klaar: In blauw, helder rood en groen. Het dient niet alleen als een Excel-vakantie planner, maar kan gebruikt worden bijvoorbeeld ook met OpenOffice Calc. Wie op zoek is naar meer hulpmiddelen voor spreadsheets, vindt u in onze uitgebreide downloaden aanbod.

map