Excel Vakantie Planner Pro

Excel Vakantie Planner Pro

de Excel] Holiday Planner Pro Download bij het beheer van vakantie, ziekte, zakenreizen, etc .. De dagen van afwezigheid van maximaal 200 personen kunt houden met de shareware en te zien.

Afwezigheid dagen plan met de Excel Holiday Planner Pro Download

Het verlof en verzuim planner voor Excel is onbeperkt gebruik voor de komende jaren. Aangezien regionale feestdagen door de gebruiker zelf kan worden aangepast, worden de routeplanner kan bijvoorbeeld specifiek aangepast aan de eisen voor de deelstaten in Duitsland of Oostenrijk, Zwitserland en Liechtenstein. Nuttig maandelijkse en jaarlijkse overzichten, alsmede de overdracht van de resterende vakantiedagen voor het komende jaar.

Excel vakantieplanner Pro Download

Macro’s moet worden ingeschakeld in de spreadsheet

Het verlof en verzuim planner wordt geleverd met Microsoft Excel 2007-versie deal en kan ook worden gebruikt met Excel-compatibele spreadsheets zoals OpenOffice. Macro’s moet worden ingeschakeld in de spreadsheet, zodat alle functies zijn toegankelijk. De inzendingen worden direct in een maand kalender, die duidelijk aan de mensen en onmiddellijk berekent de resterende vakantiedagen na het invoeren van de vakantie.

Vakantie aanvraagformulieren zijn verkrijgbaar in Excel Vakantie Planner Pro aan boord

De shareware legt alle master data, het leveren van grafische vakantie plannen, met inbegrip van verlofaanvraag formulieren en biedt de gebruiker met een verscheidenheid aan afdrukopties. In de periode januari-maand tafel Employee ID zijn. notities of ID, de naam, de rest verlofrechten en de verlofrechten voor het lopende jaar. Deze items het programma door formule automatisch overneemt in alle andere bladeren. Het sorteren van de tabellen is niet mogelijk. de tafel "Januari volgend jaar" wordt gebruikt om een ​​overzicht van de nieuwe jaar aan het eind van het jaar.

Excel vakantie planner Pro Download verlofaanvraag

De registratie van afwezigheden recht in de maandelijkse tabellen

De registratie van afwezigheden wordt rechtstreeks in de kalender van elke maandelijkse tabellen van de werknemer. Shareware vraagt, terwijl in de eerste invoervak ​​de respectieve afwezigheid type en de gebruiker de code intoetst precies de voorgeschreven notatie. Een tweede invoervak ​​aanvaardt de periode van afwezigheid. Hier geen datum, maar alleen het aantal dagen in te voeren. De inzendingen gaan binnen het jaar ook op het einde van de maand toevoeging. Zo kan bijvoorbeeld een afwezigheid van 7 dagen of meer worden ingevoerd op de 28e van de maand, die vervolgens wordt doorgegaan met de volgende maand.

Shareware versie kan worden uitgeprobeerd voor 30 dagen

de Verlaat en verzuim planners Excel-functies zonder enige beperking voor 30 dagen. Daarna kan de shareware niet worden geopend zonder een unlock code. Wie op zoek is naar meer hulpmiddelen voor spreadsheets, vindt u in onze uitgebreide downloaden aanbod.

Beperkingen van Excel Vakantie Planner Pro

30 dagen proef

map