Cost accounting met Excel

Cost accounting met Excel

Wie gehuurd commerciële of woonruimten, is elk jaar de vervelende taak van het hebben van een utility facturering te creëren. de Energierekening met Excel Download Dit biedt een goed uitgangspunt. Common accumuleren items zijn al genoteerd en worden proportioneel verdeeld, automatisch opgeteld en, op verzoek, kan de belasting worden uitgezet. Het formulier kan worden uitgebreid naar believen en heeft een toelichting op belangrijke punten en ondersteunende commentaren voor gegevensinvoer aan boord.

Energierekening met Excel downloaden en installeren

De energierekening met Excel downloaden bestaat uit een klein uitvoerbaar bestand met een zelf-uitpakkend archief. De behoefte om te kopiëren bij het uitvoeren van het Excel-bestand in de tijdelijke map van Windows. Echter, is het raadzaam om een ​​plaats hier opgeeft waar men het bestand betrouwbaar vindt. Als het bestand is uitgepakt, ga je direct door te dubbelklikken. daarnaast geïnstalleerd Excel voorwaarde voor het uitvoeren is om macro’s te activeren.

De bediening van de energierekening voor Excel

De lading schikking met Excel is mogelijk met of zonder verdrijving van de omzetbelasting. Gebruikers moeten vroege gedachten over de vraag of de BTW wordt. Geïdentificeerd, anders een lastige handmatig kopiëren van gegevens van de ene naar de andere vorm is het gevolg van te maken. Want – en dit is een kleine fout in de Excel-template – centrale velden voor het invoeren van belangrijke gegevens en waarden bestaan ​​niet. Dit geldt zowel voor stamgegevens en voor de geadresseerde en de vaste waarden.

Energierekening met Excel DownloadEnergierekening met Excel te downloaden als slimme accounting sjabloon (Afbeelding: DomoConzept Man./Redaktion)

Billing sjabloon voor huiseigenaren en property manager is verdeeld normale facturering, facturatie inclusief BTW en uitleg in de lakens. Bij het huren voor individuen om het eerste vel te kiezen, in de commerciële huur volgens de variant met omzetbelasting. De bovenkant van de energierekening verhuurder definieer uw eigen distributie en bepalen of ze zijn directe kosten of gedeelde kosten. Deze kunnen dan ondertekenen de bodem van de facturering door het delen van de belangrijkste en in aanmerking worden genomen. Zodra je een nieuw bericht hebt ingevoerd, de tafel werkt de activa en berekent automatisch een mogelijke extra betaling of een krediet. Bovendien is de hoogte van de nieuw te bepalen maandelijkse onderhoudskosten betaling wordt berekend – inclusief de gebruikelijke inflatie. Dit alles is te vinden in een goed gestructureerd nederzetting weer, in de periode van de betaling en de gebruikelijke wettelijke normen zijn opgenomen.

Energierekening met Excel downloaden factureringBilling template voor huiseigenaren en -beheerders (Foto: DomoConzept Man./Redaktion)

Na de energierekening met Excel te downloaden Gebruiker reeds ontvangen in de spreadsheet verklaringen uitgebreide hulp voor de bereiding van de boekhouding. Bovendien is in veel gegevensvelden ballon gegevens zijn bedoeld voor de juiste voltooiing. Zijn in het Excel-instellingen onder het punt licht van de opmerkingen zal staan ​​aan de beroemde kleine rode hoekjes in tabelvelden Aanvullende informatie bij de hand. De verklaringen zijn nuttig ingericht, maar een beetje training is absoluut noodzakelijk voor de schikking met de gratis Excel template echt mist.

map