AKALENDER

AKALENDER

met de AKALENDER app Android-gebruikers krijgen een slimme kalender met intuïtieve navigatie en comfortabele full-screen widgets. De kalender synchroniseert met Google Agenda en Co, opgeslagen foto’s voor verjaardagen en maakt het delen van afspraken via QR-of NFC.

AKALENDER app: Intuïtief en duurzaam

Het dagboek werd gepubliceerd door de onderneming uit München Tapir Apps. De ontwikkelaars hebben niet alleen geschreven op de vlag, zodat gebruikers elke dag te vergemakkelijken, maar ook om de duurzaamheid te garanderen. Dus doneren tien procent van hun inkomen voor het behoud van de regenwouden, onder andere, in Ecuador en Peru, de laatste leefgebieden van Bergtapirs.

AKALENDER app

Wat niet wil zeggen, omgekeerd, dat de app is niet gratis. De AKALENDER Android applicatie is gratis en ad-free. De ontwikkelaars hebben ook een Plus-versie, die is uitgerust met extra functies. Onder andere de plus uitnodigingen voor evenementen beschikbaarheidsinstellingen, en het creëren van taken toegestaan.

AKALENDER: visie ondanks haar drukke schema

Met de app AKALENDER beheren van afspraken, van welke aard wordt vergemakkelijkt. Hiervoor is de Calendar Android app brengt alle van de kalender en, door middel van veelzijdige aanpassingsmogelijkheden voor een perfect overzicht. De applicatie maakt het mogelijk niet alleen het beheer van haar eigen agenda, maar ook alle Google Calendar. Dankzij de synchronisatie van de gebruiker in staat is, intern bekijken benoemingen van de werknemers. Daarnaast is de organisator brengt verschillende opvattingen. De gebruiker kan heel eenvoudig schakelen via veegt u van links naar rechts tussen de jaarlijkse, dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse uitzicht of een verjaardagskalender. Het jatten omhoog of omlaag de kalender pagina kan veranderen. Daarnaast is de tapir Calendar Full Screen heeft 4×4 widget en een datum widget.

AKALENDER app swipe

Kleuren brengen in de herinnering duidelijkheid

Evenementen tegen elkaar te onderscheiden, AKALENDER Android applicatie maakt gebruik van ongeveer 48 kleuren per kalender. Zo kan eenvoudig worden ingesteld prioriteiten, ook de data met de ogen snel gescand.

integreren foto’s voor verjaardagen

Een bijzonder leuke feature, die zijn eigen agenda en individualiteit en het leven ademt, is de foto-integratie. Dus Verjaardagen worden weergegeven met een bijbehorende foto van de persoon, de leeftijd staat. De kalender neemt de verjaardagen voor de rest van Contact, Facebook en andere agenda’s en zorgt voor een verjaardag lijst.

AKALENDER app functies

Eenvoudiger uitwisseling van afspraken

Een functie die verschilt van veel andere AKALENDER Herinnering downloads, is de innovatieve futures-uitwisseling. Gebruikers kunnen een QR-code voor elke benoeming te geven. Een collega kan dan scannen deze met zijn mobiele telefoon en zelfs de benoeming zal ook verschijnen met hem. Daarnaast is de Tapir app ondersteunt NFC-technologie (Near Field Communication). In huidige inrichtingen moet het nabije veld al mogelijk zijn zodat gebruikers gebeurtenissen met elkaar kunnen uitwisselen op deze manier.

map