belasting

belasting

de belasting te downloaden zorgt voor een goede vorm en de uitgebreide aangifte zonder hiaten. Hier, de digitale besturing consultant voert een gesprek met de belastingbetaler, waardoor het volledig mogelijk verzamelen van relevante gegevens.

Download belasting als helper voor uw eigen aangifte

In loondienst of als zelfstandige, hetzij aandeelhouders of gepensioneerden – belasting zorgt voor alle belastingbetalers. De controle-software biedt alle benodigde formulieren samen met de nodige faciliteiten met en biedt ook de mogelijkheid om de gegevens van de belasting van vorig jaar, ELSTER formulieren of fiscale professionals WISO serie te importeren. Daarom werd een vergelijking met de gegevens van de vorige jaren is snel en geeft informatie over verbeteringen en actie. Te veel van de bureaucratie? Wie kan zonder extra formulieren en de uitgebreide toelichtingen, die ook de vereenvoudigde aangifte met een paar klikken.

Dus de vervelende controle is snel en gedaan door het opgeven van een enkele kerncijfers. De slotverklaring zend gebruiker hetzij door klassieke drukken de vorm of elektronisch en zonder verzendkosten via Elster. In aanvulling op de pure overdracht van de formulieren hebben we hier de manier waarop de extra optie om reacties. Na voltooiing van de verwerking door de Schatkist ook de digitale collectie en de archivering van aanslag is het mogelijk direct in het programma.

belasting te downloaden

belasting maakt de belastingaangifte dient te formaliteit, waardoor de gebruiker door middel van interviews techniek voelt goed advies. deze "draad" door de fiscale jungle verklaart de meest voorkomende manieren om te besparen. Bijkomend voordeel: De software komt uit hetzelfde huis als de WISO belasting spaarrekening, maar geen extra goodies zoals uitgebreide video tutorials.

Beperkingen van de fiscale

Vereist Wachtwoord: TTX2015 (fiscaal 2015), TTX2014 (fiscaal 2014), TTX2013 (fiscaal 2013), TTX2012 (fiscaal 2012), TTX2011 (fiscaal 2011)
Geen tijdslimiet afdrukken van belastingformulieren, Elster en sommige programma gebieden zijn uitgeschakeld.

map