Barcode toevoegen in voor Word en Excel

Barcode toevoegen in voor Word en Excel

De Barcode toevoegen in voor Word en Excel breidt Microsoft Word en Excel met een praktische helper voor de snelle creatie van barcodes. De plugin voor MS Office 2003 – 2013 vergrendelingen rechtstreeks in het programma en zet een knop tekst of informatie uit cellen in overeenkomstige barcodes.

De voorbereidingen voor de Barcode toevoegen in voor Word en Excel Download

Het is eigenlijk heel makkelijk te krijgen de streepjescode instrument om te werken, maar een paar dingen die moeten worden nageleefd. Breng dan, bijvoorbeeld, alleen de Barcode Add-In zichzelf eerst niets. Wilt u een Maak barcode met Excel, een overeenkomstige lettertype is ook vereist. Indien een dergelijke reeds op uw systeem is geïnstalleerd, is de volgende stap is niet nodig. Zo niet, dan is het voldoende om de installatie van een proefversie, zoals de IDAutomation Code 128 Barcode Fonts te testen. Welke moet dan optimaal worden geïnstalleerd voordat de invoegtoepassing zichzelf. Het lettertype op voorwaarde begrijpt het kantoor instrument vervolgens met behulp van gemeenschappelijke standaarden zoals Code 39, ITF, Code 93, Code 128, UPC, EAN, GS1-128, MSI, USPS Postnet etc. By the way: In de catalogus vindt u freeware vinden een ander gratis programma downloadt Bureau voor diverse andere toepassingen. Als het lettertype in het systeem ingebouwd, dan installeert u de extensie. In het gedownloade archief zijn er aparte versies voor Office 2003 en latere versies, elk met een setup. De ingewikkelde handleiding kopiëren van bestanden, zoals het vaak nodig in vroegere dagen, dus niet nodig was. De tool is nu zichtbaar in Word en Excel zijn in de add-ins. Zo niet, dan heeft de gewenste resultaten in ons geval, een herstart van Windows gebracht.

  Templates sample letter and checklists

Maak barcodes met Excel en Word

De enigszins vervelend na de installatie Barcode toevoegen in voor Word en Excel Download maar op hol eenvoudige bediening. Dus geef gebruikers, zodat alleen de gegevens in Excel, die ze wilt converteren naar barcode. Belangrijk: Niet alle Barcode Fonts ondersteunen de Duitse umlauts ä, ö en ü. Derhalve kan leiden tot inconsistenties worden umlauten inderdaad in het resultaat opgenomen, maar niet in de code lettertype. Dus het wordt aanbevolen dat de tegenhangers ae, oe, en ue ontwijken.

Barcode toevoegen in voor Word en Excel Download

De verdere stappen om barcode te maken met Excel zijn eenvoudig: klik gewoon Add-Ins op de bovenkant van de Office-toepassing om de streepjescode add-in weer te geven. Nu kunnen gebruikers selecteert u de cel (len) die u wilt barcode en het gewenste lettertype te zetten, klikt u op Wijzigen om Barcode en dat is het. De volgende video geeft de stappen weer uitgelegd in het bewegende beeld.

omzetten van gegevens in barcode: Wat een aparte add-in?

Enkel wie een verscheidenheid van verschillende lettertypen op het systeem is geïnstalleerd, zal de vraag moeten beantwoorden voor jezelf: Het vinden van de juiste lettertypen in het menu van Excel en Word kan soms een beproeving want net lange naam in het veel te weinig venster onjuist leesbaar zijn.

Beoordeling van de redactie

Barcode toevoegen in voor Word en Excel Download Recensie de redactie

map