Het ZIP-diagram van Klaus Wessiepe biedt gebruikers de mogelijkheid om uw eigen ZIP grafiek kaarten te maken, voor te bereiden grafisch, bijvoorbeeld eigen verkoopgebieden en te analyseren. De kaart omvat niet alleen de oude en de nieuwe Duitse staten, maar ook Oostenrijk, Zwitserland, Liechtenstein, Luxemburg en vele andere landen nog veel meer. Hoe mijn klanten vandaan? Voor sommige beroepen die in de verkoop werken, deze vraag is heel interessant. Om de gegevens beter te begrijpen, zijn er tal van gratis Office-programma om te downloaden, inclusief de postcodes grafiek. Met de zip-diagram kan de informatie en gegevens in een gebruiksvriendelijke grafische samen te vatten. Hoe het werkt: Na ZIP Download Grafiek kunt u de verschillende locaties met een vlag te zetten door te klikken op de kaart.

Het ZIP Grafiek Download

ZIP diagram download bevat kaarten voor veel landen

De kaart omvat niet alleen de Duitse staten, maar ook vele andere Europese landen, zoals Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken en Liechtenstein. Bovendien zijn de landen Spanje, Portugal, Nederland, Frankrijk, België, Italië, Polen, Tsjechië, Slowakije en Slovenië nog steeds bedekt - zij het in een iets lagere resolutie dan de kaarten voor Duitsland en de buurlanden.

Automatisch gegevens bijwerken

Met behulp van de zogenaamde veld templates de provincies of kantons van de afzonderlijke landen kunnen in kaart worden gebracht. Daarnaast is er een veld sjabloon met alle landelijke en stedelijke districten in Duitsland. Een geïntegreerde wizard helpt om gemakkelijk te lezen de gegevens uit tekst- of Excel-bestanden. Een automatische data update zorgt er ook voor dat de kaarten gemaakt met de ZIP-chart is altijd up-to-date. Om de resultaten grafisch beter voor te bereiden, kan de gebruiker het uiterlijk aan te passen met behulp van verschillende methoden, bijvoorbeeld door een kleurverandering, schalen en een legenda. Bovendien kunnen de kaarten worden afgedrukt vanuit het programma of opgeslagen als een bitmap optioneel. Grafisch gemaakt kan worden opgeslagen op het klembord zodat ze kunnen bijvoorbeeld worden gemakkelijk in een tekstverwerkingsprogramma ingebracht en verwerkt.

De belangrijkste kenmerken van de ZIP-diagram in een oogopslag:

  • gemakkelijk verkooprayons visualiseren en te analyseren
  • uitgebreide kaarten
  • Waardebereiken kunnen individueel worden gedefinieerd als een legende
  • Vertaald door verschillende visualisatie vlaggen per postcode-gebied
  • Weergave van de afstand (afstand)
  • Geavanceerde zoekfunctie
  • Vermenging van extra ruimte grenzen (Layer-technologie)
  • Maak HTML-documenten met gekoppelde postcodekaarten
  • Gegevens export van alle postcodes en plaatsen

De systeemvereisten voor de ZIP-chart downloaden en te gebruiken zijn zeer laag, zodat de software draait op relatief oude systemen. Het ZIP grafiek kan gebruikt worden op zowel Windows XP en Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows NT, Windows XP en Windows 2007 en Windows Vista.