Heersers voor het afdrukken 2023

Heersers voor het afdrukken

wanneer Heersers voor het afdrukken te downloaden zegt dat de naam van het programma voor zichzelf. Volgens de meetinstrumenten in verschillende uitvoeringen kan hier worden gevonden als PDF-bestanden, die allemaal kunnen worden via desktop printer op A4-papier output.

Heersers voor het afdrukken Download: Paper heersers uitgedrukt op A4

Dit geldt ook voor de geboden één en twee meter linialen die moeten worden afgedrukt, uiteraard in verschillende stukken, en vervolgens aan elkaar gelijmd. Sommige van de heersers te drukken beperkt tot metrische eenheden, terwijl anderen te laten zien zowel inches of voeten en centimeters. Met name de volgende heersers zijn hier te downloaden voor het afdrukken: A-voet liniaal, zes centimeter heersers aan de ene kant, zes centimeter / inch liniaal aan de ene kant, negen centimeter heersers aan de ene kant, negen centimeter / inch heersers enerzijds een meter liniaal, een meter liniaal met cm en inch eenheden, twee meter liniaal met centimeters en inches eenheden.

Heersers voor het afdrukken te downloadenHeersers voor het afdrukken Download: één- en twee-meter heersers

uitschakelen schalen optie van de printer

Ook vindt u in de downloadsectie een link naar de website van de fabrikant, kunnen worden gedownload van de andere versies van de heersers voor het afdrukken. kijk voor alle papierachtige meetinstrumenten die bij het afdrukken van de schaaloptie van de printer moet worden uitgeschakeld, omdat anders de heersers komen in de verkeerde maat op het papier. Een alternatief: Wie heeft een individueel op maat gemaakt, kan een Bilck ook afdrukken op papier liniaal afstand – een last, maar met aangepaste functies.

map