Verjaardagskalender afdrukbare 2023

Verjaardagskalender afdrukbare

Verjaardagskalender afdrukbare op zoek naar? We moeten ervoor zorgen dat de verjaardagen van vrienden, familieleden en collega’s kreeg de perfecte Excel sjabloon voor u niet zo snel vergeten.

Verjaardagskalender voor afdruk: Voor andere jubilea en naamdagen!

Bijna zo nu en dan vergeet de geboortedag van dierbare vrienden, familie of collega’s of andere belangrijke verjaardagen en naamdagen werken. Deze gratis Excel template zorgt ervoor dat verjaardagen, jubilea of ​​naam dagen zijn altijd aanwezig.

Alle verjaardagen en jubilea duidelijk op een vel

Met de Excel-sjabloon met de titel "Verjaardagskalender afdrukbare" heeft de gebruiker alle verjaardagen en jubilea duidelijk op een blad bij de hand. Slechts één keer verjaardagen of jubilea in te voeren, drukt u de agenda en hang het op een geschikte locatie, zoals de muur of de koelkast – is al gegarandeerd dat je elke dag te zien na dat en elke verjaardag blijft in zicht.

Verjaardagskalender afdrukbareVerjaardagskalender worden afgedrukt: Voer verjaardagen en jubilea en eindigde de enquête! (Afbeelding: Timo moeder)

Vul sjabloon op een PC of afdrukken leeg

De template verjaardagskalender te druk toont de twaalf maanden van het jaar van januari tot december. Elke maand is er 15 regels voor het invoeren van de verjaardagen beschikbaar. Er zijn ook kolommen voor de datum en de naam van het feestvarken of het feestvarken.

De sjabloon kan ingevuld worden op de computer of zelfs "leeg" afgedrukt. Als u liever de laatste, draagt ​​de verjaardagen en jubilea gemakkelijk met de hand en miste de verjaardagskalender met verschillende gekleurde pennen een persoonlijk tintje.

  Time sheet

Verjaardagskalender voor Excel of OpenOffice

Verjaardagen template heeft geen bladwacht, zodat deze volledig kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker op elk moment. Het is het hele jaar onafhankelijke verjaardagskalender. Dus de kalender template bevat geen datum noch de week, dus het kalenderjaar te gebruiken voor de komende jaren

The Birthday Calendar is ontworpen in de indeling .xlsx en volgens de fabrikant voor MS Excel versie 2010. maar de mal goed voorbereid bijvoorbeeld ook met OpenOffice Calc. Meer herinneringen en verjaardag Apps voor gratis download bevat onze goed gevulde software catalogus.

map