CopyTrans Contacten

met de CopyTrans Contacten Download kan gemakkelijk worden backup iPhone contacten op de pc en te beheren - en dit doen zonder iTunes. De gratis tool maakt het mogelijk beide contacten uit verschillende portals en programma's zoals Outlook, iCloud, Gmail of Yahoo te drukken of te importeren.

Een eenvoudige adresboek met de CopyTrans Contacten Download

De omslachtige beheer van de iPhone contacten via back-up of iTunes op PC's heeft de CopyTrans Contacten Download eindelijk voorbij. De tool maakt het mogelijk eenvoudig beheer van het adresboek op de computer - en dat voor alle iPhone, iPad en iPod touch-modellen op de besturingssystemen Windows 10, 8, 7, Vista en XP. Gebruikers kunnen:

  • Back-up contacten en herstellen
  • contactpersonen overplaatsen
  • bewerken, groep of delete contacten

Met de ondersteunde formaten vCard, CSV, .contact, iCalendar, XLS, DOC, HTML en TXT software domineert bijna alle populaire formaten en maakt synchronisatie van het adresboek op verschillende besturingssystemen en voor verschillende aanbieders en portals. Aldus kan het contact gemakkelijk van iPhone naar iPhone of iPhone naar Android of overgebracht op de BlackBerry. De synchronisatie tussen iPhone en Outlook, Gmail, Yahoo, Thunderbird of Skype is het mogelijk in een mum van tijd en met een paar klikken. Zelfs verloren contacten kunnen worden hersteld via iTunes back-up.

CopyTrans Contacten DownloadEenvoudig beheer van iPhone contacten na CopyTrans Contacten download. Afbeelding: Wind Solutions AG.

Met CopyTrans SMS & beveiligen WhatsApp berichten op de PC

CopyTrans Contacten biedt niet alleen een eenvoudig beheer van alle iPhone-contacten, maar bovendien het veiligstellen van tekst en WhatsApp berichten op de PC. De berichten kunnen ook worden opgeslagen als tekst of HTML-bestand in Word. Zelfs verzonden of ontvangen foto's van verschillende formaten kunnen worden bekeken op de computer. Bovendien kan de kalender, herinneringen en bladwijzers ook een back-up en verwerkt.

Beperkingen van de gratis versie

CopyTrans Contacten downloaden is in principe gratis. Er zijn echter een aantal beperkingen in de gratis versie. Dus slechts 50 contacten beheerd evenals 25 andere acties kunnen worden uitgevoerd met de demo-versie. De volledige versie is op dit moment 14,99 euro in de winkel van de ontwikkelaar of door de software. Bijkomende acties kunnen kosteloos worden verkregen door de steun van de software op sociale netwerken. krijgen elk 25 meer opties voor de actie van de gebruiker, bijvoorbeeld, Facebook-pagina Liken of volgen op Twitter.

map
Adblock
detector