Verjaardagskalender 2023

Verjaardagskalender

de Verjaardagskalender Download biedt een handige kalender met herinneringen voor verjaardagen en vakantie. Elke afspraak of verjaardag persoon kan een beeld zijn en automatisch de asterisk toe te wijzen.

Verjaardagskalender Download met betrouwbare herinnering

Als alternatief kan de helper herinnert zich als Windows opstart of op een bepaalde tijd van de komende feestdagen. De herinnering van de verjaardagskalender kan worden geactiveerd tussen 0 en 99 dagen van elke verjaardag. De herinneringen zullen de software te laten zien bij het opstarten of op een bepaalde tijd en herinnert u aan verjaardagen en sonisch. De geïntegreerde backup en restore kunnen worden gebruikt om gegevens over te dragen aan andere computers. Een jaarlijkse overzicht van alle verjaardagen kunnen worden afgedrukt op een A4-pagina.

Verjaardagskalender Download

Doordachte herinnering voor verjaardagen en vakantie

Wie heeft al de nodige stukken met verjaardag lijsten, die comfortabel in de verjaardagskalender worden ingevoerd, op voorwaarde dat zij als CSV of Excel-bestanden. Daarnaast is de weldoener verzonden nu felicitaties in SSL-gecodeerde vorm. Verjaardagskalender is gebaseerd op een zogenaamde reminder voor verjaardagen en feestdagen een solide indruk. De demo-versie heeft geen tijdslimiet. Het kan echter worden gedetecteerd tot drie inzendingen.

Beperkingen van Verjaardagskalender

In de proef maximaal drie verjaardagen of vakantie kan worden ingevoerd.

  Excel template Haushaltsbuch 2009
map