check snel zodra het rekeningsaldo, een betaling of kijk op de in- en uitgangen van de rekening. De klanten kunnen Sparkasse nu aan de gang - dankzij de besparingen App. De Android-applicatie brengt nu alle functies van online bankieren met een zakformaat.

Voorwaarde voor het gebruik van de spaarbank app

Wie andere software op het gebied van financiën of algemene online bankieren was veel te inflexibel, zal blij zijn met de spaarbank app vooral zijn - mits het een klant van de Spaarbank. Maken van de diensten van de app, moet de gebruiker ook al geactiveerd voor online bankieren zijn. Hetzij door HBCI met TAN / PIN of FinTS met PIN / TAN. Met de app kunnen gebruikers nu op elk gewenst moment, toegang vanaf elke locatie op hun rekeningen. Of het nu voor het kopen van een dure jas van korte blik op het rekeningsaldo of de spontane verwijzing naar een vriend die een financiële injectie nodig heeft - met Sparkasse Android-applicatie is het enige dat is geen probleem.

besparingen App

gebruik maken van alle besparingen biedt op Android

Met Sparkasse app kunnen gebruikers veel accounts, maar alles tegen een spaarbank moet zijn om mobiel te beheren. Hier zijn de toepassing alle soorten accounts ondersteund. Deze omvatten:

  • girorekeningen
  • Bel money accounts
  • Termijnrekeningen
  • spaarrekeningen
  • lening rekeningen
  • LBS hypotheekbank accounts
  • DEKA depots

Besparingen App Transfer

U kunt heel gemakkelijk op de weg overschrijvingen uitvoeren en maak permanente opdrachten of van plan. Vooral handig is de ingebouwde - ** SEPA Converter **. Dus niemand hoeft bij het typen van de IBAN en BIC breken uw vingers, omdat de converter zet rekeningnummer en de bank automatisch in deze volgorde. Daarnaast is de Sparkasse Android-applicatie is handig als je in een vreemde stad. is op zoek naar de volgende Sparkasse helpt de service-functie, alle Machines en winkels in de buurt displays. Wie gaat er spontaan om te reizen, kan ook gemakkelijk in- of het gebruik van de kaarten voor het buitenland uit te schakelen.

Besparingen App Card

Een andere leuke gimmick is het zogenaamde rekening wekker. Dit zorgt voor push-berichten van op de activiteiten op de rekening. Toch kan deze functie te kunnen alleen houders van Google-accounts.

Bescherming mechanismen zorgen voor een veilige financiële transacties

De Android-app van de Sparkasse maakt gebruik van de hoogste veiligheidsnormen ze hebben TÜV bevestigen. Dit omvat onder andere, dat de interface voor alle communicatie met de banken zijn onderzocht. Bovendien, een versleutelde gegevensopslag gebruikt en de overdracht komt overeen met Duitse regelgeving, die ook gelden voor de niet-mobiele online bankieren. Gebruikers kunnen ook een wachtwoord beveiligen de app. Met de geïntegreerde Autolock zijn voorzien van de app staat garant voor de hoogste veiligheidsnormen alle rekeningen, zelfs in geval van diefstal of verlies van de mobiele telefoon. Mobile online bankieren voor spaarbank klanten Iedereen die beschikt over één of meerdere rekeningen bij Sparkasse kunnen zich verheugen met de app op meer mobiliteit en flexibiliteit. De applicatie voor Android brengt alle functies die ook bij online bankieren bekend zijn. Aangezien mobiele financiële transacties, het beveiligingsprobleem is dubbel zo gevoelig is, de app wordt geleverd met alle veiligheidsmechanismen.