easy

de Tax eenvoudig te downloaden helpt met slimme fiscale tovenaar in de aangifte inkomstenbelasting. De financiële software voert controle lag door het struikgewas van de officiële belasting vormen, zijn waardevolle belastingen besparen tips, drukt definitieve belasting documenten of geeft deze door Elster aan de Schatkist op.

Aangifte op de PC met de besturing eenvoudig te downloaden

Met de controle eenvoudige bediening zelfs nieuwkomers hun bestemming bereiken veilig. Dankzij de functie "rode draad" helpt financiële software belastingbetaler bij elke stap langs de weg naar de aangifte. Tax bevat eenvoudig alle apparatuur en formulieren die nodig zijn voor de belastingaangifte. Aan de hand van persoonlijke gegevens van de software geeft aanbevelingen over de belastingschijf, evenals individuele belastingbesparing tips. Als de aangifte gedaan, kunnen gebruikers gemakkelijk afdrukken met easy of stuur een knop via ELSTER aan de belastingdienst.

Tax eenvoudig te downloaden

Na ontvangst van de beoordeling ook de beslissing onderzoeker wijst uit of de belastingdienst fiscale voordelen verwijderd. Veilig online updates en een lichtkrant via RSS feed voltooi de controle helper. Controle makkelijk is bij de hand om de belastingbetaler te helpen bij het invullen van de aangifte. De financieel adviseur is geschikt voor controle leken als professionals.

map