De grote Printing Kerstmis

Attentie: Omdat de fabrikant Data Becker zakelijke activiteiten heeft opgeschort, is de Kerstmis drukkerij Download niet langer aangeboden. U kunt ook gratis Kerstmis programma's van alle soorten nemen soortgelijke taken:

Kerstmis programma's te downloaden op Freeware.de

Kerstmis afdrukken te downloaden voor het maken van individuele kerstgroet

Met het grote Kerstmis het afdrukken van een op maat gesneden hulp komt voor het maken van aangepaste kerst groeten aan de PC. Of wenskaarten, uitnodigingen of vouchers - tal van templates helpen om digitale of gedrukte groeten te creëren om het feest van de liefde. Het heeft meer dan 2.000 templates niet alleen voor Kerstmis, maar ook voor diverse andere plechtige gelegenheden, van Halloween tot Nieuwjaar. Als alternatief, maken gebruikers, zodat de complete kaart zelf of vertrouwen op de ingebouwde sjablonen.

Eigen adressenbestand is aan boord

Een verscheidenheid aan gebracht clipart en foto's geeft suggesties en bespaart de moeite van het vinden van de juiste graphics. Maar ook andere afbeeldingen worden toegevoegd één op wil. Ook voor de druk zal worden verstrekt. Dus de afdrukken Kerstmis brengt met bijvoorbeeld eigen adressenbestand en gaat naar de gedrukte vorm brieven en de groeten van Kerstmis.

Export Kerstmis groeten en stuur het per e-mail

Het papier assistent helpt ook bij-fit druk samen met snijtekens. Als alternatief heeft je Groeten Digitaal: Exporteer de eigen meesterwerk als PDF en stuur het per post - handig! Zelfs als je wilt slechts 200 kerstgroet te sturen naar de laatste printer nog steeds aan de lokale Choral Society, zal een competente partner in de grote kerst drukkerij vinden. Een demo-versie, helaas, de fabrikant is nog niet klaar, maar er is de betaalde versie te downloaden - zodat u meteen kunt beginnen.

Kerstmis drukkerij Download

map