makkelijk Whiteboard

makkelijk Whiteboard

de makkelijk Whiteboard Download transformeert de Windows-bureaublad in een digitaal bord waarop te schrijven, de inhoud schets hart, en kan tekenen. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld in presentaties om de muis of digitale pen afzonderlijke gebieden te tillen en passages uit of het merk.

gebruik maken van de desktop met de eenvoudig Whiteboard Downloaden als canvas

gemakkelijke Whiteboard bevriest de inhoud van het scherm tijdelijk stil, en produceert een muisklik een screenshot van. In deze de gebruiker bewerkt nu elk scherm gebieden. Het kan onder andere benadrukken verklaringen of passages van de tekst met krullen te markeren. Echter, de Assistent Presentatie niet alleen beperkt tot de hoogtepunten, maar maakt het ook mogelijk een schriftelijke toelichting.

tekenen en schrijven direct op de inhoud van het scherm

Zoals uiteengezet in een echte ontmoeting, tekent en schrijft de luidspreker direct naar de respectievelijke getoonde schermafbeeldingen. De op deze manier beschreven pagina’s kunnen worden opgeslagen en afgedrukt op elk moment. Na de eenvoudige Whiteboard downloaden en installeren van de software als een gecomprimeerd uitzicht, verschijnt eerst in een kleine, groene venster. Dan is de tekening van een oog en de film knop is alleen te zien. Door te klikken op zijn eigen Windows-bureaublad symbolisch bedekt met een doorzichtige folie en bevroren. Daarnaast is een uitgebreide werkbalk wordt geopend.

makkelijk whiteboard met pen, gum, pijl en tekstvak

De bovenste knop heeft nu recht screenshot. Door te klikken op het bespaart de huidige stand van de veranderingen die op een permanente basis. Op de top van het gereedschap plaat kan worden gezien met krijt, gum, pijl en tekstvak de basisinstrumenten. Voorbeelden hiervan zijn de twee symbolen rechthoek en ellips, die aangebracht hetzij als een frame of ingevuld in het digitale tekentafel. De pen breedte, kan de gebruiker ook selecteren. Hier zijn sterke punten in de vier varianten 3 px, 7px, 11 px en 17 px bij de hand. Wie wil om precies cirkels, vierkanten, verticale en horizontale pijlen tekenen, klikt u op het betreffende pictogram en houdt u de Shift-toets ingedrukt terwijl u de muis beweegt.

  Stage aanbrengbeeld

makkelijk Whiteboard Download

Digitale markeerstift met transparante kleuren

Het gaat verder met de kleuren. Wie klikt op D, ontvangt dekkende kleuren en met T brengt de gebruiker naar een digitale markeerstift met transparante kleuren. In aanvulling op de standaard rood, groen, blauw, geel, zwart en wit, de individuele kleuren wanneer tekenen en schilderen kan worden gebruikt.

makkelijk Whiteboard verstrekt op aanvraag een wit doek

Door te klikken op het kleine pictogram met het witte vel, krijgt de gebruiker een volledig witte desktop waarop kan natuurlijk trekken bijzonder comfortabel. Andere functies worden gebruikt om de recente acties om op te slaan en af ​​te drukken foto’s om de wijzigingen te wissen en sluit het programma af te maken.

map