Drukverlies 8,0

Drukverlies 8,0

de Drukverlies Download bepaald afnemende druk stromende vloeistoffen en gassen in leidingen. Shareware toepassing naast de wrijving en technische factoren zoals hoogteverschillen en dergelijke obstakels bij hun berekeningen met.

Drukval download voor exacte berekeningen in leidingen

De fabriek drukverlies geeft al een uitgebreide database van standaard materialen en hun eigenschappen zoals dichtheid en viscositeit van de computer. Wie hier niet de overeenkomende vermeldingen vinden voor zijn doeleinden, creƫert zijn eigen dossiers en voert de berekeningen op basis van. Ook een breed scala van componenten in overeenstemming met de nationale en internationale normalisatie houdt drukverlies klaar voor gebruik. de computer wordt gecompleteerd door een functie die het gedrag van gemengde stoffen berekent.

Drukverlies Download

Microsoft Excel 2007-versie als een voorwaarde

Voor de installatie van drukval Microsoft Excel is vereist van versie 2007 als basis. De Excel instrument berekent veroorzaakt door wrijving drukverliezen van stromende vloeistoffen en gassen in alle buizen. Bovendien bijkomende mogelijkheden berekenen van drukveranderingen opgenomen, die dus bij de pijplijn passeert geodetische hoogte omhoog worden veroorzaakt. Een andere reden voor het verlies kon de verandering in kinetische energie. Zelfs in deze gevallen vertegenwoordigt drukverlies, de bijbehorende berekeningen.

Elementen kunnen worden gecombineerd in de berekeningen

Excel programma zorgt niet alleen om drukverliezen in eenvoudige pijpleidingen, maar berekent ook verliezen door leidingelementen en richtingsveranderingen en diverse apparatuur zoals kleppen en dilatatievoegen. De afzonderlijke elementen kunnen worden gecombineerd op en zal op deze manier kan vrij nauwkeurig de totale drukverlies in de berekeningen te voorspellen.

Drukverliesdiagrammen downloaden

Drukverlies biedt een database voor je eigen waarden

voor de Drukverlies berekening nauwkeurige gegevens van de ruwheid van de buizen en de dichtheid, viscositeit van vloeistoffen vereist. Excel programma databases voor gemeenschappelijke leidingen en vele vloeistoffen en gassen en mengsels aan boord, waar informatie direct kan worden overgebracht. Een aangepaste database beschikbaar, waarmee de gebruiker brandstof te besparen uw eigen gegevens op elk gewenst moment kunt oproepen. Verdere technische software is opgenomen in ons programma catalogus gratis te downloaden. Bereken drukleidingen Het drukverlies De druk in buizen kan heel goed te berekenen of de afmetingen en de binnendiameter van de cirkelvormige buizen, rechthoekige buizen, bochten, verloopstukken, extensies en tees bekend. De in- en uitvoer van data wordt uitgevoerd in willekeurige eenheden uitgevoerd. Handige flexibele eigen database die kan worden uitgebreid door de gebruiker, evenals de mogelijkheden voor het opslaan en laden van project-bestanden in Excel-formaat. De gegevens kunnen worden uitgevoerd als Excel berekening tafel en als illustratief grafieken ofwel.

Beperkingen van drukverlies 8,0

Niet opslaan project bestanden mogelijk maken.

map