Timerec - Time Tracking en Project Management

Timerec – Time Tracking en Project Management

de Timerec downloaden administratie en beheert arbeid, afwezigheid en vakantieperiodes in bedrijven. De shareware maakt het ook mogelijk het gebruik van moderne technologieën, zoals RFID of touch screens.

Download Timerec beheerd werkschema’s en laat

Met Timerec vastleggen uren met de hand of in eindeloze Excel spreadsheets tot het verleden. Medewerkers dragen hun aanwezigheid keer op een duidelijke ingang maskers. Manipulaties sluiten de elektronische tijdregistratie. Voor een beter overzicht target-prestatie vergelijkingen en opties voor het beheren van ziekte en vakantie dagen te dragen.

Indien aanwezig, Timerec ondersteunt geavanceerde technologieën zoals smart cards, RFID of vingerafdruklezer. De volledig networkable software draait op een onbeperkt aantal werkstations en ook helpt bij het plannen van ploegenarbeid en projecten.

Timerec downloaden

Het programma download bevat de gratis versie een 50-dagen probeerversie van de Pro-versie. Waardoor testen van alle Pro-functies voor 50 dagen. Na deze tijd, het programma beheerd slechts één werknemer. Andere hulpmiddelen voor het opnemen van het werk zijn beschikbaar in onze uitgebreide software aanbod gratis te downloaden.

Beperkingen van Timerec – Time Tracking en Project Management

50 dagen volledige functionaliteit. Na die tijd opname voor een medewerker. Onbeperkt aantal projecten.

map