Agenda 2019 voor het afdrukken

Agenda 2019 voor het afdrukken

Agenda 2019 voor het afdrukken: Deze sjablonen vinden van de perfecte jaar planners. Ideaal voor het printen op A4!

De gewenste agenda 2019 om af te drukken: Plain of patroon

Er zijn zes pakketten met verschillende templates van de provider Kalender-Uhrzeit.de gratis te downloaden. Het gamma strekt zich uit van kleurrijke motief agenda’s eenvoudig Jahresplaner met vakanties naar kwartaal agenda’s die voldoende ruimte voor hun eigen jaarplanning.

Pakket 1: Kalender 2019 met vakantie in landscape-modus

Het jaar op een rij, deze drie kalenderjaren 2019 voor het afdrukken. Optioneel kan de jaarlijkse planner worden gedownload in zacht geel, in een zwart-wit versie of in felle kleuren. In alle sjablonen kalenderweken op deze dag. Alle feestdagen zijn beide te vinden in de agenda en worden weer hieronder vermeld en de naam.

Agenda 2019 voor het afdrukkenDe zes pakketten bevatten andere kalender 2019 voor het afdrukken. (Foto: Kalender-Uhrzeit.de)

Pakket 2: Scene kalender 2019 om af te drukken

Perfect als een muur of bureau kalender eigen, deze drie sjablonen in zacht groen, blauw en met maritieme motieven en een gele en vogel vrolijk variant. Alle drie de agenda’s in één oogopslag een snel overzicht van de week en feestdagen en de kalender weken van het jaar 2019.

Agenda 2019 voor het afdrukken motief KalenderMotive Calendar (Afbeelding: Kalender-Uhrzeit.de)

Pakket 3: 2019 jaar kalender in landscape-modus

Perfect als een verjaardag of kantoor kalender laat het kalenderjaar 2019 in Landschap genoeg ruimte om alle belangrijke gebeurtenissen te schrijven en nooit meer een deadline. Een totaal van zes templates bevat het pakket.

Kalender 2019 afdrukbare kalender in landscape-modusJaarkalender 2019 in landschap (Afbeelding: Kalender-Uhrzeit.de)

Pakket 4: Jaarkalender 2019 portret

De kalender in staand formaat zijn onder andere vijf verschillende PDF-documenten; waarvan er drie te bieden het hele jaar door in een oogopslag. Verder pakket omvat een half jaar planner en een kwart kalender. Alle ontwerpen zijn neutraal ingericht en beide perfect voor het kantoor en voor privé-gebruik.

Pakket 5: Halve Jaarkalender 2019

Een beetje meer ruimte dan het vorige kalenderjaar 2019 afdrukbare aanbod van de semi-jaarlijkse variaties. Hier wordt het jaar verdeeld in twee kanten. Deze sjablonen hebben de feestdagen opgesomd en zijn geoptimaliseerd voor het DIN A4-formaat.

Agenda 2019 voor het afdrukken van semi-jaarlijkse kalender 2019Half Jaarkalender 2019 (Foto: Kalender-Uhrzeit.de)

Pakket 6: Kwartaaloverzicht 2019

de driemaandelijkse kalender: perfect schema, het laatste pakket is. Drie assists bieden de juiste agenda en meer dan genoeg ruimte voor uw eigen aantekeningen en persoonlijke-jarenplan voor iedereen. Zoals altijd gratis te downloaden en geoptimaliseerd voor afdrukken op A4

map