Onleesbare manuscripten onder de OrBePRO downloaden het verleden! Met de gratis software kan netjes maken labels en etiketten voor bestanden en mappen. Overal waar wordt omgegaan met grotere volumes van documenten en bestanden, is het noodzakelijk dat orde heerst, zoals in het kantoor, maar ook thuis in Studierzimmerchen. In het ideale geval u het verzamelen van de bestanden en documenten - als ze in papieren vorm en gearchiveerd - in mappen, ordners klassieker. Voor de lay-out van de map kan terug tal van software hier te zijn voor het afdrukken van labels gratis te downloaden. Een van hen is de map etikettering programma binnenkort ook gewoon genoemd OrBePRO.

OrBePRO downloaden

maak schoon etiketten met de OrBePRO Download

Na OrBePRO Download de momenten waarop je aan de voorkant van planken en moest puzzelen over de inhoud van de verzamelde bestanden uit het verleden, of het nu is omdat de handgeschreven inscriptie te vaag is door de jaren heen, of omdat het label niet inbegrepen zorgvuldigheid is geïmplementeerd en kan daarom niet worden ontcijferd, niet zelden door de auteur zelf. "OrBePRO - folder etiketteringsprogramma" De tool biedt een remedie. De software zorgt ervoor dat elke gebruiker visueel aantrekkelijk en vooral leesbare ontworpen folder labels kunt maken. Deze kunnen dan worden afgedrukt hetzelfde. Zonder de steun van de software was het altijd heel actief is, de klassieke map die vaak al voorzien is van een papieren label op de rug, om goed en duurzaam te labelen. Vaak werden ze geschreven met onleesbaar handschrift. En niet zelden gerealiseerd dat het label ibn sommige gevallen niet duidelijk beschrijft de inhoud. Om de zaken nog erger te maken, als de map wordt omgezet, de afdruk niet meer het geval. Professioneel en effectief is om de OrBePRO downloaden nemen.

Labeling-programma met sjablonen

De software biedt templates en instelmogelijkheden voor het ontwerpen van individuele borden. Maar de map etikettering programma kan een beetje meer nodig hebben. Het bindt ook met bedrijfslogo's in het ontwerp-labels. Het logo kan worden geïmporteerd in de gebruikelijke bitmap formaten. Er wordt dan automatisch worden ingevoegd in de sjabloon. Standaard is de sjabloon bevat drie tekst plaatsaanduidingen, zoals meer informatie aan de relevante inhoud van de map te documenteren. Makkelijk te Handige tools gebruiken Het programma is makkelijk te gebruiken, maar biedt gebruikers creatieve vrijheid: Font Wacht, lettergroottes en kleuren geselecteerd door de gebruiker voor elke placeholder zich stevig. Als men tevreden is met het resultaat, kan het teken gemakkelijk worden afgedrukt. is gedrukt waarop Martial de gebruiker bepaald. De term is op Slim papier, bijvoorbeeld, het beste om het label te plakken op de rug labels.

Beperkingen van OrBePRO - etikettering programmamap

Gratis volledige versie