PDF to Excel conversie

De naam van de vrije PDF to Excel conversie te downloaden zegt het allemaal. De tool is bij de hand-gebruikers die willen documenten in Excel-spreadsheets te zetten. Slechts drie muisklikken zijn nodig voor dit. Bovendien kunnen talloze documenten worden omgezet in een afwas.

PDF to Excel conversie Download: 3, 2, 1 Excel

De ontwikkelaars van het PDF-programma gezet op eenvoud - in alle opzichten. Zo is de functie richt zich op haar kerntaak van het omzetten van PDF-bestanden naar Excel spreadsheets. Het afgezien franje en faciliteert de gebruiker ervoor te zorgen dat de werking. Het omzetten is al gedaan met drie klikken, zodat gebruikers originele PDF to Excel kunt bewerken en vervolgens uit te breiden.

PDF to Excel conversie te downloaden

Contemplatieve functies in PDF Tool

In aanvulling op het gebruiksgemak van de PDF converter belooft ook snelheid. In vergelijking met andere PDF-downloads van deze soort, werkt hij 160 procent sneller. Gelukkig kan een groot aantal documenten worden omgezet in een keer, omdat de tool ondersteunt batchverwerking. Indien nodig kan enkele pagina naar Excel worden omgezet.

map