Kalender 2016

Kalender 2016

Of het nu voor de planning van de vakantie of te houden terugkerende particuliere of zakelijke bijeenkomsten – met de gratis Jaarkalender 2016 Download Gebruikers zijn goed georganiseerd in het komende jaar. De download bevat verschillende formaten die kunnen worden afgedrukt als nodig is.

Jaarkalender 2016 te downloaden voor het jaarplan

Wie wil over de planning van volgend jaar in de aanval te nemen vereist vooral één ding: een goed overzicht. Ten slotte moet het jaarlijks verlof best worden geplaatst. Top brengt u een paar lange weekenden verzonden door en kijk hoe je de vakantie van de kinderen optimaal te benutten. In aanvulling op de schoolvakanties heeft ook een aantal belang, waarop data Pasen en op welke dagen van de week Kerstmis of verjaardagen vallen. Maar niet alleen voor de planning vooraf, een kalender is handig.

Jaarkalender 2016 Download
FOTO: http://kalender-200x.de/

Het hele jaar door alle data in één oogopslag

In het beste geval, een kalender, zoals deze jaarkalender 2016 Download een metgezel voor het hele jaar. Daar, medische afspraken voor het hele gezin worden ingevoerd, de lagen van de ouders, schoolreizen van kinderen en bezoeken aan de grootouders. Maar zelfs wekelijks of maandelijks terugkerende evenementen kunnen er worden gehouden, zodat ze niet de dagelijkse stress te vergeten.

Jaarkalender 2016 Download Halfjaar
FOTO: http://kalender-200x.de/

Verschillende formaten van het kalenderjaar 2016

In de hier verstrekte Download het zijn twee verschillende varianten van het kalenderjaar, die beide werden in een ZIP-bestand verpakt. Zo kunnen beide versies gedownload worden met één klik. De eerste kalender biedt elke maand is aan de ene kant. De lijnen zijn dus relatief compact. De tweede variant, per zijde, een half jaar. Met deze, de grootte van de maanden is verdubbeld, zodat wanneer de afzonderlijke dagen nog meer ruimte voor notities blijft.

De lay-out van het kalenderjaar, echter, is zeer eenvoudig gehouden en wordt geleverd in zwart-wit variant dan ook. Het weekend dagen worden weergegeven in twee tinten grijs. Ook zijn feestdagen grijs gemarkeerd. Andere vakanties die bestaan ​​alleen in bepaalde staten zijn genoemd zonder kleur markeren.

map