SL-vakantieplanner

SL-vakantieplanner

de SL-vakantie planner downloaden voorziet Windows-computer met een veelzijdige planner voor vakantie, verjaardagen schema’s, reizen, en voortgezet onderwijs en opleiding van.

Vakanties te plannen en beheren van de SL-vakantieplanner downloaden

De freeware beheert meerdere gebruikersaccounts en displays in een jaarkalender resterende vakantiedagen en ziektedagen opgenomen en overuren. Het belangrijkste product SL-vakantie planner biedt de gebruiker een persoonlijke jaarkalender pagina. Hier kunt afspraken, vakantietijd, ziekteverlof, en andere taken in te voeren. Standaard is de gratis planner kent de feestdagen en vakantieperiodes van de verschillende deelstaten. Een module voor het afdrukken van verlofaanvragen is ook geïntegreerd. Daarnaast kunnen verschillende rapporten of samenvattingen voor statistische doeleinden worden afgedrukt.

SL-vakantie planner downloaden

By the way, zijn in de downloadsectie ook edities van de planner voor Oostenrijk en Zwitserland om te downloaden. In de freeware versie van de SL-vakantie planner gebruik is beperkt tot een maximum van twee gebruikers. Wanneer het afdrukken ook mededeling is gedaan "demo-versie", SL-vakantie planner biedt veel meer dan alleen een eenvoudige planner voor de volgende vakantie. Dankzij de flexibele user account beheer en extra veldtypen, de manager is ook geschikt voor de personeelsplanning en tijdregistratie in kleine tot middelgrote bedrijven. De shareware beheert daardoor betrouwbaar vakantie, arbeid, ziekte, onderwijs en bedrijfsleven en met vrijdag alle medewerkers.

Beperkingen van SL-vakantieplanner

De freeware is beperkt tot twee accounts of gebruikers.

map