logboek Express

logboek Express

Logboek Express brengt een logboek zoals gespecificeerd door de belastingdienst op de PC. Met de shareware gebruikers evalueren logboek, reis- en autokosten.

Logboek downloaden Express onderhoudt reiskosten

Thanks compliance en attest voor accountants van de helpers creëert ook compliant bewijs de de schatkist. Logboek Express geïmporteerd dateert van PDA’s, werkt met navigatiesystemen en kan overweg met meerdere dagen en meerdere tussenstops reizen. Het programma kan tot vijf verschillende voertuigen, zoals veel chauffeurs en is uitbreidbaar tot tien verschillende kilometers logs.

Zodra u een nog onbekende bestemming in te voeren, de software slaat deze informatie voor toekomstige invoer te eisen. Zo behoud je een sneller en sneller met de tijd data. Voor de kosten accounting logboek Express Travel kosten bekend zijn voor alle landen in Europa. Wie ga houdt zijn gegevens naar een PDA, kan het huis van de reisinformatie direct verzameld in de aanvraag te nemen.

Zelfs GPS-gegevens van Navigon Mobile Navigatonssystemen leest de software ook kan nieuwe steden via CSV import add. Op basis van de gegevens naar rekeningen van reis- en autokosten ingevoerd, kunnen worden samengesteld door het indrukken van een knop, statistische analyse, printen en exporteren als Excel, TXT of PDF-bestand.

Logboek Express Download

is afgerond logboek Express van handige extra’s zoals een geheugenfunctie voor de workshop data, een valuta-omzetter en vakantie tafel voor Duitsland en Oostenrijk met alle feestdagen. Uitgerust voor de nieuwe bank IBAN en BIC het logboek heeft onlangs overigens.

Logboek Express biedt een uitgebreid scala aan functies rond de reis- kosten, voertuig en reizen. Gemakkelijk het programma dat bijhoudt van alle vloten en chauffeurs. Dankzij de aansluiting op PDA’s en navigatiesystemen en de Excel-uitvoer, kan de applicatie flexibel inzetbaar. Diverse andere instrumenten voor hun eigen vloot om gratis te downloaden, onze veelzijdige software catalogus.

Beperkingen van logboek Express

In de proefversie de printfunctie is beperkt.

map