Event en het gebruik planning WRR / over plannen

Event en het gebruik planning WRR / over plannen

de Event en het gebruik planning Download WRR / over van plan voorziet desktop-pc’s met een planner voor event publicaties en de bezettingsgraad van de lokalen.

Event en het gebruik planning te downloaden voor kamer opdrachten van alle soorten

Freeware bestaat uit twee modules die afzonderlijk of naadloos op elkaar kunnen worden gebruikt. Event en het gebruik planning WRR / over Plan werkt op basis van het WRR-programma (webgebaseerde resource reservering). Dit wordt versterkt door de module voor event planning. Het event planning wordt gebruikt om gebeurtenissen te beheren en te publiceren op papier en op het internet. Hiervoor is de gratis helper biedt een verscheidenheid van de output opties. De gebeurtenissen kan concreet zijn bestaande ruimten of gewoon reserve ruimte toe te wijzen. Resource planning van de prestaties en beschikbaarheid planning WRR / over plan kan ook worden gebruikt met of zonder gebruik van de event-module. Het wordt voornamelijk gebruikt om de kamerbezetting te organiseren in het kader van de interne processen van een instelling en daarmee tot kamers voor een- en terugkerende afspraken reserveren.

De freeware zorgt daarbij dat reserveringen overlappen. Het systeem ondersteunt ook het zoeken naar vrije kamers. Door het tonen van de kamerbezetting in de vorm van staafdiagrammen, wordt een goed overzicht van de gebruikte en vrije ruimte te allen tijde gegarandeerd. Het gratis evenement en het gebruik planning WRR / over Plan steunt voornamelijk hoogleraren en andere docenten in het plannen van hun reeks seminars en conferenties. Voorwaarde voor het starten van het programma is een licentiesleutel die gratis kan worden verkregen door de auteur.

Event en het gebruik planning Download

Beperkingen van het evenement en het gebruik planning WRR / over plannen

Bij het opstarten, worden de gebruikers gevraagd om te registreren en vraag een gratis licentiesleutel.

map