Het maken van roosters met Excel

Om het werk van een aantal medewerkers, de toegang layer planners ofwel gekopieerd templates en potlood plannen, of om elektronische hulp. Microsoft Excel is geïnstalleerd op de pc, dat is Maak een rooster met Excel geschiedt op basis van deze gratis template op de lange termijn voor het gehele personeel in de nabije toekomst.

Maak roster met Excel te downloaden voor hotels, restaurants of andere faciliteiten

Het rooster bewerkingscentrum is geschikt voor alle organisaties waarvan medewerkers werken op een regelmatige rooster, zodat hotels of restaurants. Ex werkt tot tien werknemers worden verstrekt. Echter, de template worden uitgebreid naar wens en kan worden gebruikt voor personeelsplanning meer werknemers stammen. Hier, de gratis te downloaden voor het plannen van de arbeidstijd beschouwd. Intervallen en ritmes van het werk en de school uren, etc. ondersteund Een gedetailleerde richtlijnen voor een zinvolle toepassing.

Maak een rooster met ExcelHoe werkt het rooster gemaakt met Excel? (Foto: pixabay / Redactie)

Aan de slag rooster gemaakt met Excel

In tegenstelling tot de weelderige naam "Het maken van roosters met Excel" is de Excel planners Download slank en kan direct worden uitgevoerd nadat het openritsen. Wanneer u voor het eerst de macro's te openen activeren in Excel op de inhoud te drukken. Nu gebruiker verwacht eerste gedetailleerde instructies. Bovendien hebben sommige stamgegevens, zoals de naam van de operatie, het aantal werknemers en de namen van maximaal drie shift patronen worden ingevoerd. Na een save proces van Excel laag planners maakt nu automatisch de eerste controle tabellen en schema's. Het is raadzaam om zeker te lezen de instructies eerste sinds een reeks van functies die het werk vereenvoudigen vooral met duurdere plannen aanzienlijk.

Het maken van roosters met Excel

Toegegeven, het is niet eenvoudig om een ​​service plan op basis van de vrije sjabloon met Excel. Als men echter vriendelijk met snelkoppelingen en zodra de behandeling is geworden, kunnen verschillende omstandigheden worden beschouwd en grotendeels automatisch in aanmerking genomen. Dus u bent van plan, bijvoorbeeld, stagiairs en hun schooltijd en wordt beschouwd per uur werknemers die slechts twee keer in de week op het terrein. Tegelijkertijd medewerkers en hun vakantie tijd kan worden onderverdeeld in ploegendienst planner.

Maak een rooster met ExcelMaak roster met Excel: Quick Start en bediening. (Afbeelding: Screenshot Fast EDP)

Zijn de normale werktijden in de zogenaamde tax table-ingang kan worden bereikt door het indrukken van de Ctrl + N sleutels aan te maken selectie voor het komende kalenderjaar week. Alle opgeslagen in de controle tabel werknemer gegevens worden automatisch in aanmerking genomen, geregistreerd werktijden en berekent automatisch de dagelijkse en wekelijkse tijd. Maak het rooster de manier waarop recruiters op aanvraag beschikbaar voor het lopende en het komende jaar - snel en gemakkelijk.

Maak roster met Excel arbeidsuren per kalenderweekDe reguliere werktijden zijn in de controle tabel ingevoerd. (Afbeelding: Screenshot Fast EDP)

Belangrijke informatie over de werking van het rooster tabel:

  • eerste "venster" Activeer de rooster te verwerken.
  • over "Extras - roster - Nieuwe week" (Of Ctrl + N) het genereren van een nieuwe kalender week.
  • Dit is gebaseerd op het vorige kalenderjaar week. De tijdingangen volgens de gegevens in Tabel "ST" gemaakt.
  • over "Extra - Service Plan - Update" (Of Ctrl + A) het actualiseren van de bestaande agenda weken.
  • Als een reeds bestaande reeks moet worden gewijzigd, moet u eerst te verwijderen van de reeds geregistreerde tijden vanaf die datum.
  • Voor elke werknemer een pauze tijd kan worden opgegeven, die wordt beschouwd in de berekening tijd.
  • Dit bericht was nadat in de eerste KW "ST" worden gemaakt.

Beperkingen van het maken van roosters met Excel

beperkt tot 10 personen.

map