WISO verzorger

de WISO verzorger Download ondersteunt huiseigenaren en beheerders in het beheer werk van onroerend goed. De shareware organiseert de boekhouding en beheert alle belangrijke gegevens rond bouwprojecten - Umsatzsteuerpflichtige commercieel onroerend goed, alsmede flatgebouwen of gebouw in-house.

WISO verzorger Download: Al jaren bewezen vastgoed software

De WISO conciërge Download omvat alle voor het bijhouden van eigenschappen belangrijke aspecten. Praktische functies zoals automatische afboekingen, openstaande post het management of de geïntegreerde online bankieren georganiseerd beheer van onroerend goed in het kader van een enkele interface en zorgt ervoor dat inkomsten en uitgaven goed worden verantwoord - die standaard zijn in software voor het beheer van onroerend goed moet zijn.

Nebenkostenabrechnung - vrij zeker, maandelijks of jaarlijks

Op verzoek WISO property manager genereert de nodige huurders en eigenaars maandelijkse of jaarlijkse facturering. Alle relevante kosten en meterstanden en toewijzing nauwkeurig automatisch bepaald op de dag. Mietwechsel worden automatisch beschouwd. Op deze manier creëert de gebruiker heel veilig en correct verklaringen, met inbegrip van extra's, zoals de stookkosten in een paar stappen.

WISO verzorger DownloadWISO verzorger Downloaden voor professioneel beheer van onroerend goed

Spreken van facturering: WISO caretaker 2017 gedeponeerd Informatie over ijken van de meters voor elke geïnstalleerde meter. Ook op data zoals vergaderingen en congressen doet denken aan een drukke agenda, inclusief geheugenfunctie die toegankelijk is vanaf elk punt van het programma is.

Correspondentie met de hulp van wizards en voorbeeldbrief

Met de geïntegreerde Correspondentie Wizard WISO verzorger gemaakt indien nodig leases en letters met een paar muisklikken. Tal van sjablonen op de huidige stand van het recht brengt de software met de zelfde. WISO property manager is verkrijgbaar in verschillende versies, afhankelijk van de grootte van de objecten die moeten worden beheerd:

  • WISO property manager 2015 start - een maximum van 10 wooneenheden
  • WISO property manager 2015 standaard - een maximum van 50 wooneenheden
  • WISO property manager 2015 Professional - een maximum van 150 wooneenheden

Nieuw in WISO conciërge

Nieuw in de WISO verzorger download is een wizard om maken en te publiceren onroerend goed advertenties op het platform Immobilienscout24 biedt zinvolle hulp. Wie zou niet willen om daar te adverteren, vertoont de beheerder of software die als alternatief exposé van zijn eigendom elkaar en brengt ze op papier.

TAPI of VoIP bellen vanuit het programma

Een optie is in beheer van onroerend goed toegevoegd aan ook passende documenten geregistreerde boekingen en templates op te lossen. Daarnaast is de WISO software ondersteunt nu ook verwarmingsinstallaties met verschillende soorten brandstof en controleert TAPI PBX of VoIP-programma's met één klik.

WISO verzorger Download appartementenAppartementen en huurders te beheren met de WISO verzorger.

Breidt de informatie over reserveringen, die nu kan worden genomen, waardoor omzet en openstaande posten worden ze linked voortgezet. Tenslotte de WISO beheerder scheidt nu optioneel tabellen input vormen die bijdraagt ​​volgens de leverancier om fouten te verminderen ...

Aparte module biedt de aangifte voor

Praktisch: WISO property manager heeft een module voor het opstellen van de aangifte. WISO property manager bereidt de vorm "V" dus voordat dat je hebt gedaan in een mum van tijd met de WISO spaarrekening belastingaangiften. Ook is het handig om een ​​bar die in een oogopslag informatie over de huidige veranderingen en Co. wetgevende op het gebied van verhuur bewijst.

Beperkingen van WISO verzorger

De proefversie kan maximaal tien eenheden en zal niet rapporten af ​​te drukken.

map