toelage programma

De toelage programma belooft om werknemers in de bouw werken veel makkelijker als Het maken en bewerken van de meetbladen. doet het werk op de demo als een verlengstuk van Microsoft Excel spreadsheet, die volgens de fabrikant ten minste Excel 2003 of hoger is vereist.

Allowance programma te downloaden: Excel extensie voor de bouwsector

Tot die Excel versie van deze "hoger" genoeg is twijfelachtig, want in de test, de software toonde niet compatibel met de nieuwste versie van Excel 2013. Bovendien de plug-in is volgens de leverancier niet voor 64-bits versies het onderdeel Office. Maar wie is het werken met een oudere versie van Excel, en op 32-bit, waarin de vergoeding programma daadwerkelijk wat werk over hoe je dit meer programma's voor de bouw en ambachten die gevonden kunnen worden in onze software catalogus te doen zal doen.

Import-functie voor bestaande gegevens

Zo kan de Het verzamelen van meetbladen al, zelfs niet handmatig te typen absoluut noodzakelijk, omdat de vergoeding programma downloaden import bestaande gegevens op voorwaarde dat deze bestandsformaat DA11 beschikbaar. Verder, als de stroom directory en / of ruimte lijst bestaat, wordt de helper voor de bouwsector neemt ook de juiste posities of ruimtes in de Maatformulier.

excel verbeteringen gemaakt meetbladen

Test-functie voor het handmatig ingevoerde gegevens

Het plotten van de resultaten van zijn extra grote werk, maar zelfs een die toelage programma duurt een scherp oog voor de relevante informatie. typo kruipt verbinding zoals getransponeerde cijfers, de Excel plug uitgangen daarvan. produceert ook de Allowance programma passende templates voor nieuwe meetbladen met een enkele klik. de desbetreffende Gegevens zoals Aufma├čnummer, bouwprojecten en aannemers Daarbij worden automatisch ingevoerd als het nieuwe blad wordt gegenereerd binnen een lopend project.

Print functie zorgt voor lege meetbladen

is handig voor gebruikers die in verband met handmatige data verzamelde gegevens die de Allowance programma leeg meetbladen prints met pre-geregistreerde locaties en spaties. Deze kunnen dan later gemakkelijk te voltooien op de bouwplaats met de meetresultaten.

Control-functie voor de bebouwde materialen en kosten

De verzamelde en geïmporteerde data gebruikt uitkering programma Basis voor evaluaties en inspecties. beide Kosten en opgebouwde materialen kan direct worden gecontroleerd in het programma, en verschillende afzonderlijke items kunnen worden gefilterd. Hetzelfde heeft de wizard de weg voor de Chief Accountant , Wat kan worden gedaan met het ook.

De output van gegevens door printers of export niet in overeenstemming met de industrie standaarden

De uitkeringen of meetbladen kan eindelijk brengen op verschillende manieren op de vergoeding programma. Optioneel kan de Excel uitbreiding brengt de gegevens met of zonder computationele benaderingen van papier of exporteren voor het delen van elektronisch. Hiervoor gebruikt de Excel plug de Industriestandaarden DA11, DA12 of DA11E, en volgens de Richtlijnen REB 23,003 in 1979, 23,003 REB taak in 2009 of na GAEB 23004 - in het geval van DA12 export.

Beperkingen van de vergoeding programma

Gegenereerde data kunnen alleen worden gebruikt met de volledige versie.

Beoordeling van de redactie

Editor's toelage programma Download Rating

map