tekst van het programma

De tekst van het programma CAD-KAS komt als een lichtgewicht alternatief voor Microsoft Word of zijn OpenOffice Writer gelijk aan de computer. tekst bewerken biedt scribblers zowel een spellingscontrole en een directe PDF export, Daarom moet achter de grote broers in deze punten niet verbergen.

Tekst van het programma te downloaden als een alternatief voor de grote office suites

Bovendien, de tekstverwerker galerijen van verschillende formaten die vrij is gepositioneerd in de documenten en formatteert de tekst afhankelijk enthousiasme van de gebruiker. Zowel de kleur en de grootte en het lettertype van geschreven inhoud, de gebruiker past zo aan zijn behoeften. een Het importeren van documenten in Word en RTF-formaat is geen probleem. Voor het document op te slaan is klaar voor de tekst programma Download de eigen bestandsformaat WOC. Dit wordt niet ondersteund door andere tekstverwerkers.

Spellingcontrole en woordafbreking zijn inbegrepen

Spellingcontrole en automatisch afbreken zijn aan boord. De taal van het document in dit geval ingesteld tussen Duits en Engels en zet automatische woordafbreking aan en uit knop zijn. Afbreking bewijst vooral handig bij het columns. Van de spellingcontrole herkende woorden worden weergegeven in het rood onderstreept in de automatische test.

Text programma te downloaden

Gemeenschappelijke karakter en paragraaf opmaak aan boord

De gebruikelijke tekenopmaak en paragraaf opmaak, de schrijver toegepast op de geselecteerde tekst, en dus Selecteer het lettertype en kleur of highlights voor de rubrieken, zoals vet, cursief of onderstrepen gratis. De paragraaf opmaak echter worden onder andere of de tekst verschijnt links uitgelijnd, gecentreerd of bepaalt het aantal columns.

De tekst van het programma biedt een geïntegreerde TWAIN interface voor scanners

De documenten kunnen nieuwe vorm velden toe te voegen. Over Extras / Form dialoogvenster de gebruiker kan invullen die in tabelvorm velden. Handig is ook de mogelijkheid om, vastleggen van informatie over het document, Bijvoorbeeld informatie over wie het document gemaakt en in welke functie deze heeft. is informatief statistieken met het aantal woorden en andere gegevens. Afronding van de Text programma te downloaden door een geïntegreerde TWAIN interface voor standaard desktop scanner. Zonder in te gaan door middel van externe software papierachtige sjablonen land als in digitale vorm in de documenten van de gebruiker. Andere tekstverwerkers zijn beschikbaar in onze software catalogus gratis te downloaden.

Text programma downloadlijsten

de key-programma Overzicht:* Import van DOC en RTF-bestanden* PDF-export* Spellingcontrole en woordafbreking in het Duits en Engels* tafels* Columns* Afbeeldingen invoegen in gangbare formaten* Scanner Ondersteuning* Vrij positioneerbare tekstvelden* Kop- en voetteksten, voetnoten* Print Merge* Formuliervelden en dialoog in te vullenTekstverwerking in de basisuitrusting De tekst van het programma ziet zichzelf als een mager alternatief voor dure en ruimte-etende office suites. In plaats van te handelen rommelig en verwarrend, het biedt de basisfuncties van een tekstverwerker. Natuurlijk kan de vordering niet worden verhoogd om bij te blijven met Word of OpenOffice Writer op alle punten.

Beperkingen van de tekst van het programma

In de proef wordt de Save functie uitgeschakeld.

map