met de Overschotten van de ontvangsten statement Download haalt de gebruiker een professionele tool voor het berekenen van de winst op de computer thuis. De software registreert verschillende gegevens, zoals inkomen, uitgaven, het plaatsen van tekst, bijdrage bedrag, documentnummer, het BTW-tarief en nog veel meer.

Hoeveel omzet is het afgelopen jaar? Wat waren de problemen? Met de opbrengst overschot verklaring Download de gebruiker een nuttig instrument dat hij zich bezighoudt met het beantwoorden van deze vragen onder de armen en ondersteunt de boekhouding. De software is specifiek gericht op kleinere bedrijven die hun financiën op het principe van de inkomsten overschot rekening te beheren. Freelancers kunnen hun financiële zaken te organiseren in orde is.

Revenue-overschot accounting downloaden voor kleinere bedrijven en freelancers

Na de overschotten van de ontvangsten verklaring Download de gebruiker met een uitgebreide tool beschikbaar. Linksboven draagt ​​de terbeschikkingstelling jaar. Onder hen is het gebied Opties, of dit slechts opbrengsten of kosten worden gemaakt. In de andere invoervelden kunt u het document een andere naam geven en of het document nummers automatisch worden opgehoogd. In andere invoervelden kunnen verschillende gegevens, zoals de BTW, BTW als nummer of rekeningnummer nader te specificeren.

Als alle gegevens worden gemaakt, toont het programma een knop om het totale resultaat. De exacte periode van de berekening kan voor gekozen. Het resultaat kan worden afgedrukt afgesloten. Toll: Alle inzendingen één handelt downloaden na inkomsten overschot berekening, het programma slaat in het DBF-formaat. Op deze manier kunt u de jaarrekening zoals vereist zien en door te geven aan belastingambtenaren en bespaart dus dubbel werk en een hoop tijd.

Overschotten van de ontvangsten statement Download

gegevensoverdracht van dezelfde periode vorig jaar

Een andere tijdbesparende functie van de software voor de financiering is de overdracht van gegevens naar nieuwe records. In de praktijk betekent dit: Alle soorten van inkomsten of uitgaven, evenals het boeken van teksten of BTW-informatie is vrij in het programma en opgeslagen. Op deze manier kunt u de instellingen toe te passen van het voorgaande jaar om tijd te besparen of voeg alleen de bekendheid of te corrigeren het volgende jaar. Voor of na de verwerking kan importeren of exporteren de inzendingen als een bestand in CSV-formaat.

Een ander voordeel van de financiële software gratis te downloaden die meerdere gebruikers downloaden kan het programma te gebruiken en maak kennis met de opbrengst overschot factuur. U kunt de bestanden op te slaan op verschillende locaties en verder bewerken van daaruit als er veel programma licenties zijn er in overvloed. De structuur van de software kunt u specifiek zoeken naar individuele dossiers en filter.