wanneer Tip Rapid Download is dat het een typemachine-learning cursus die online kan worden gedaan in 15 lessen. Voor de effectiviteit in het systematisch gestructureerde basiscursus bieden verschillende Wiederholvorschläge.

Tip Rapid Download: Keyboard training in het 10-vinger-systeem

De heldere basiscursus met 15 lessen toont niet alleen de vooruitgang, maar wel als gevolg van de fout statistieken ook heel individueel Wiederholvorschläge. Het gebruik van het toetsenbord training in het 10-vinger-systeem is gratis, maar vereist een keer per registratie en registratie. Het toetsenbord training werkt volgens de auteur alleen met Firefox en JavaScript.

Tip Rapid Download

toenemend aantal aanvallen

Onder Opties de gebruiker past de minimum snelheid per minuut en het aantal aanvallen op basis van uw voorkeur. Wie de 10-vinger systeem is al ver een stuk onder de knie of onvoldoende opgeleid, kan op deze manier de prestaties beoogde doelstellingen te verhogen.

preset 80 slagen per minuut Standaard

Als een minimum, 80 slagen per minuut toe te passen, met hoofdletters en speciale tekens als twee stops worden geteld. Deze waarde wordt ingesteld als standaard. Als wordt geconstateerd tijdens de training dat je gemiddelde snelheid hoger is, moet hij geleidelijk worden verhoogd tot een leereffect te wijten hebben. Hier kan de gebruiker goed afgestemd op de respectieve langzaamste gemiddelde snelheid in de lessen.

Tip Rapid liet een foutenmarge van twee procent

Bovendien kan het aantal toegestane foutpercentage worden ingesteld. Als een vooraf ingestelde standaardwaarde geldt aanvankelijk 2 procent. Een Abschreibvorlage wordt als voltooid beschouwd als succesvol wanneer het uiteinde van ten minste 120 slagen per minuut maakt fouten in slechts een maximum van twee procent. In dit geval wordt de punt template niet herhaalde vóór het verstrijken van ten minste 12 uur. Als het opnieuw succesvol onder de knie, de tijd tot de volgende herhaling aanzienlijk toeneemt.

Tip Rapid Download les

Tip Rapid bevat toetsenbord training en mentale training

de gratis tipptrainer bestaat uit twee delen, een voor het toetsenbord trainingsprogramma Tip Rapid en aan de andere kant een mentale training die specifiek zorgt voor de configuratie en bediening van de toetsen. Op deze manier leren de toegang tot de 10-vinger-systeem, de basisprincipes van het schrijven. De mentale training omvat een flash-kaarten met 200 vragen en antwoorden over de knoppen en het gebruik ervan in de 10-vinger-systeem. De fabrikant raadt u aan te voeren voordat de eigenlijke toetsenbord training in de eerste week van de opleiding ten minste een half uur van mentale training. Meer gratis Tip training zijn beschikbaar in onze software aanbieden.