Agenda 2016 voor het afdrukken

onze Agenda 2016 voor het afdrukken is een duidelijke agenda in twee verschillende maten. Daarnaast is de download biedt een overzicht van alle feestdagen en KW (kalenderweken).

De kalender 2016 om af te drukken voor een volledige jaarplanning

Ondanks tal van programma's en apps die afspraken digitaal kan worden opgenomen en gesynchroniseerd, een klassieke kalender op papier is een geweldige manier om de full-jarenplan in één oogopslag vast te leggen. De kalender 2016 voor het afdrukken is een zeer duidelijk gestructureerde versie van een jaarlijkse kalender, die ruimte laat voor uw eigen aantekeningen en opmerkingen in aanvulling op alle belangrijke informatie. De kalender is verkrijgbaar in twee maten als PDF te downloaden en kan gemakkelijk worden afgedrukt in kleinere DIN A4 of in het heldere-Din A3 formaat.

Agenda 2016 voor het afdrukkenBron: Kalenderpedia

De perfecte vakantie planning

Principe heeft inderdaad iedere werknemer altijd en in ieder geval te weinig vakantiedagen. Als u wilt het maximale uit zijn verlof prikkelen, is het de moeite waard in ieder geval om de vakantie in de planning op te nemen. Maar 2016 is niet een zeer werknemer-vriendelijke jaar, een paar opties om de vakantie te rekken, zijn er nog te weten ...

... met de jaarlijks terugkerende klassiekers van het lange weekend van Pasen en Pinksteren en

... Hemelvaart (helaas alleen in Beieren en Saarland), de Dag van de Duitse Eenheid, Hervormingsdag (immers, in Brandenburg, Mecklenburg-Voor-Pommeren, Saksen, Saksen-Anhalt en Thüringen) en de tweede kerstdag, dat op een maandag 2016 valt ,

hebben vrienden van de brug de dag, volgens de kalender af te drukken op de volgende manieren om te ontspannen met een vakantie dag vier dagen aan een stuk: Ascension, Corpus Christi (in Baden-Württemberg, Beieren, Hessen, Noordrijn-Westfalen, Rijnland-Palts en Saarland) (en All Saints Baden -Württemberg, Beieren, Noord-Rijnland-Westfalen, Rijnland-Palts en Saarland).

Lees meer over de 2016

Naast het feit dat 2016 een schrikkeljaar 366 dagen, zijn al ingesteld voor een al een aantal belangrijke data. Omdat dit niet in het kalenderjaar 2016 af te drukken wordt opgemerkt, is er een praktisch overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen voor elke maand:

 • januari: Berlijn Fashion Week 2016
 • februari: Verkiezing van een nieuwe voorzitter van de FIFA
 • maart: Super verkiezing zondag met deelstaatverkiezingen in Baden-Wuerttemberg, Saksen-Anhalt en Rheinland-Pfalz
 • april: Start de 67ste Formule 1-seizoen
 • mei: 61. Euro Vision Songfestival in Stockholm
 • juni: Begin van de 15e Europees kampioenschap voetbal Mannen in Frankrijk
 • juli: 31 Wereld Jeugd van de Rooms-Katholieke Kerk in Krakau
 • augustus: XXXI. Olympische Spelen in Rio de Janeiro
 • september: deelstaatverkiezingen in Mecklenburg-Vorpommern en de verkiezing van het Berlijnse Huis van Afgevaardigden
 • oktober: 24. IKA / Culinaire Olympische in Erfurt
 • november: Presidentsverkiezingen in de VS.
 • december: Opening van de Gotthard-tunnel
map