Tijdwaarneming voor Excel

Tijdwaarneming voor Excel

De tijdwaarneming voor Excel zorgt voor een eenvoudige, maar zeer schoon uitgevoerd Formulier voor tijdwaarneming en loonberekening naar het kantoor. Dagelijkse werkuren zijn opgenomen, pauzeert automatisch in mindering gebracht en de resulterende loon per dag en de maand berekend. Resultaten in tabelvorm er evenals een grafiek, en een drukkerij functie met een keuze voor de individuele maanden is ook aan boord.

Tijdwaarneming voor Excel Download Eerste Start

Het downloaden van het uur schikking omvat geen afzonderlijke installatie, maar brengt ook een conventionele XLS bestand naar de PC. Wanneer u eerst de Excel-template in te voeren een paar extra klikken zijn nodig bij het gebruik van de huidige versies van de spreadsheet programma: Omdat Internet links zijn opgenomen, de uitvoering vereist de activering van deze inhoud door te klikken op de gele balk aan de bovenkant van het scherm. Alleen dan kan de macro inhoud worden geactiveerd die nodig zijn voor de uitvoering van Excel uur facturatie. Dan kunt u direct aan de slag, maar de volgende keer dat de Excel Timesheet deze klikken zijn niet langer nodig.

Uren schikking met Excel

Het opleggen door Microsoft Security-klikken eerst gedaan, bent u in Tijdwaarneming voor Excel Download best bekend als de eerste stamgegevens van de werknemer één. Die bestaan ​​uit billing jaar, naam en adres en zal worden gebruikt als basis voor de loonberekening het uurloon. Een extra schakelaar te activeren op de vraag, de output van het uurtarief op de loonfiches, maar we konden geen enkele functie te detecteren in de korte test hier.

  Opzeggingsbrief werknemer template

Tijdwaarneming voor ExcelTijdwaarneming voor Excel download: werktijden met Excel capture (image: editorial)

verder omlaag knoppen om de werkte klaar voor maanden uur in te voeren. Door te klikken op elke een nieuwe vorm, waarbij de datum, begin- en eindtijden, inclusief pauzes moet in een paar minuten worden ingevoerd wordt geopend. Vanuit dit, de Excel uur facturering berekent automatisch de decimale arbeidstijd en sommeert de verdienste op basis van de input uurloon. Prima: De algemene werking van de huidige maand en de maandelijkse inkomsten worden permanent weergegeven op de top van de tabel. krijgen op een knop de gebruiker terug naar het hoofdmenu.

Tijdwaarneming voor Excel maandoverzichtenVoer het aantal gewerkte uren per maand (Foto: Juan Gil / Redactie)

Overzicht van de totale werktijd

In de werkende-time statistieken een schone tabelvorm vermelding van de maandelijkse gewerkte uren en het salaris beschikbaar. Jammer: Het jaarinkomen niet lijkt te hebben zelf uit te werken. Er staat onder tabelweergave daarnaast een staafdiagram dat de maandelijkse werklast visualiseert samen met genoegen grafisch.

Tijdwaarneming voor Excel statistiekenMet staafdiagram van de maandelijkse werklast (Foto: Juan Gil / Redactie)

Print maandelijkse overzichten voor arbeid en lonen

Met behulp van de bijbehorende knop, de tijdwaarneming facturen verstuurt voor elke maand voor Excel. Wat maand wordt afgedrukt, selecteert u de gebruiker in de betreffende dialoog en maak, indien nodig, meerdere exemplaren voor werknemers en werkgevers. In de gratis versie is opgenomen op elke afdruk een verwijzing naar de website van de fabrikant.

Groeten van de vakantie via WhatsApp bericht: Ik ben weg!

Groeten van de vakantie via WhatsApp bericht: Ik ben weg!

Cool vakantie zeggen wilde haar werken vrienden te sturen via WhatsApp? Dit zijn de 10 beste vakantiekaarten!

  Word template: lease apartment

View Gallery

Beperkingen van tijdwaarneming voor Excel

De freeware biedt afdrukken met een Fabrikant Ref.

Beoordeling van de redactie

Tijdwaarneming voor Excel Download Recensie de redactie

map