WISO loon & salaris

WISO loon & salaris

de WISO loon & download content – De huidige versie van de fabrikant "WISO loon & inhoud 365" genaamd – neemt op de loonlijst in middelgrote bedrijven met maximaal 15 werknemers. De shareware verzorgt ook de correcte overdracht van gegevens naar plaatsen zoals uitzendbureaus, ziektekostenverzekering of pensioen, op officieel getest en gecertificeerd routes.

WISO loon & Download de inhoud is geschikt voor alle looncomponenten

WISO loon & Content is geschikt voor alle looncomponenten die zich voordoen in de particuliere sector en de overname van extra betalingen aan de werknemer. Deze omvatten over RRSPs, toeslagen voor vakantie en ploegenarbeid en geen vakantiegeld verleend. Daarnaast is de shareware werk en vakantie-gerelateerde, ziekteverlof en andere afwezigheden in de kredieten met een.

Interface om online bankieren aan boord

Een interface voor online bankieren draagt ​​er zorg voor dat de overdrachten worden gemaakt op tijd en betrouwbaar aan de werknemers. Het invullen van WISO loon & Content door middel van regelmatige en automatische updates via het internet. Deze zorgen ervoor dat over de aftrek voor de belastingen en de ziektekostenverzekering altijd blijven op de huidige stand van zaken en maken de payroll accountant te doen voor het kantoor.

WISO arbeid & amp; download contentWISO loon & inhoud Download zo slim payroll

Overigens WISO loon & Inhoud onderdeel van het pakket WISO ondernemers Suite, die we bieden ook om te downloaden. Tal van andere programma’s op het gebied van controle & Content gratis te downloaden zijn opgenomen in onze uitgebreide software catalogus.

Beperkingen van WISO loon & inhoud

30 dagen op proef, die een gratis registratie van de fabrikant vereist.

map