Consument: voorbeeldbrieven Insurance

de Voorbeeldbrieven Insurance Download wordt geleverd door het Centrum voor de Consument Noord-Rijnland-Westfalen e.V. vrij als PDF-documenten. Dit zijn waardevolle hulpmiddelen die de gebruiker veel tijd en moeite besparen bij het schrijven van de brief aan de verzekeringsmaatschappijen.

Download voorbeeldbrieven Insurance: Handige sjablonen in PDF-formaat

De consument centrum NRW biedt vier verschillende documenten in PDF-formaat in de voorbeeldbrieven op het gebied van verzekeringen. De sjablonen hebben het grote voordeel dat ze de afzender een rechtszekerheid. Er is inderdaad in zelfgeschreven brief is altijd het risico dat ze open staan ​​voor uitdaging, bijvoorbeeld als gevolg van een technisch of ontbrekende gegevens.

Voorbeeldbrieven Insurance DownloadVoorbeeldbrieven Insurance te downloaden voor PKV of levensverzekering (Afbeelding: Consument / Redactie)

Vervang de voorbeeldtekst met uw eigen gegevens

De sjablonen opgenomen om dummy data beter te illustreren door Michaela patroon. Wie wil om de sjablonen te gebruiken op de verzekering, laadt gewoon het PDF-bestand en kopieert de tekst in een tekstverwerkingsprogramma zoals MS Word of OpenOffice. De gebruiker voegt vervolgens het monster tekst met uw eigen informatie over de afzender en het adres van het bedrijf waaraan het monster brief moet gaan, evenals alle andere noodzakelijke gegevens. Let op: Het verwijderen van de cursieve placeholders en instructies en de brief te sturen naar de verzekeringsmaatschappij, niet aan de consument!

Sjablonen voor de volgende vier thema's er Download het monster letters Verzekering:

  • Bericht toename van de particuliere ziektekostenverzekering
  • Herberekening van een levensverzekering contract
  • Waarden in de kapitaalverzekering beleid
  • Annulering van het verzekeringscontract na het einde van het derde jaar van de verzekering

Template als verzet tegen verhoogde bijdragen in de particuliere ziektekostenverzekering

Premieverhogingen in de particuliere ziektekostenverzekering voor veel particulier verzekerden alleen op hoge leeftijd een ernstig probleem. Dit roept de vraag welke weg naar een lagere bijdrage er in particuliere ziektekostenverzekering. Met de sjabloon, wordt de afzender vraagt, en biedt onder andere over te schakelen naar de huidige plannen met vergelijkbare voordelen. Een ander monster brief is gewijd aan de herberekening van een levensverzekering contract. Dit gaat over afkoopsommen en volgestorte verzekering sommen levensverzekeringen.

Download voorbeeldbrieven Insurance PKVPKV voorbeeldbrief: Conversie de huidige plannen met vergelijkbare voordelen (Afbeelding: Consument / Redactie)

Juridisch bindend sjabloon voor opzegging van verzekeringen

Handig is ook de sjabloon om de niveaus in de kapitaalverzekering beleid bepalen voor een huidige status boodschap van je eigen leven verzekering af te sluiten. Voor degenen die willen een van de verzekeringsmaatschappijen annuleren, maakt gebruik van de sjabloon om de verzekeringscontract na het einde van het derde jaar van de verzekering te beëindigen. Dit zorgt voor een wettelijk veilige deugdelijke ingebrekestelling verzekeringscontracten. Meer voorbeeldbrieven en formulieren voor gratis download bevat onze goed gevulde software catalogus.

map