rooster

met de timesheets downloaden creëren werknemer hun werkzame bewijs gemakkelijk op een PC. De tool verzamelt zowel gedaan en gefehlte arbeidstijden overzichtelijk in een tabel en is ook geschikt voor de drie-tier-systemen. Op het einde, de gebruiker drukt zijn boog ook gemakkelijk.

Het rooster download voor een beter overzicht

Het programma is niet alleen voor eenvoudige time tracking gewerkte, maar ook berekend uur, noch de verwachte maandelijkse loon, rekening houdend met vakantie dagen als ziekteverzuim. Wanneer Timesheet is een demo-versie. In de demo-versie de save-functie, en de berekening van de totale lonen worden niet geactiveerd.

opnemen werktijden, vakantiedagen en ziektedagen

In aanvulling op de tijdregistratie van gewerkte uren, het programma neemt ook vakantie dagen en tijden van onvermogen om mee te werken. Als extra feature, maar berekent ook de maandelijkse salaris op het eind, rekening houdend met een eventueel daaruit voortvloeiende nacht en vakantie te vullen: In een apart tabblad de feestdagen worden in- of uitgeschakeld, afhankelijk van de staat door de gebruiker zelf. Bovendien roosters heeft een systeem met drie niveaus ruim vrij en berekent het loon daar ook de verschillende variabelen. Natuurlijk kunnen de tafels en lijsten gemaakt met het programma gemakkelijk worden gelegd op papier ook door het indrukken van een knop.

timesheets downloaden

ook ideaal voor werknemers in ploegendienst!

De software voor tijdwaarneming heeft een zeer eenvoudige gebruikersinterface. In maximaal tien kolommen, kan de gebruiker zijn variabele uur en tijden in te voeren en het is altijd zo duidelijk bij de hand. De gebruiker kan zelfs tabellen toevoegen met verschillende kleuren en er is ruimte voor opmerkingen. In aanvulling op de urenstaten, maar er zijn in onze andere software voor het opsporen van de werkende tijd te downloaden.

De werktijd management tool is met name geschikt voor werknemers die in ploegendienst werken. De laag-behandelingen om het maandloon iets ingewikkelder dan, zeg, de traditionele kantoor banen te berekenen. Met de timesheets dergelijke problemen tot het verleden behoren: Well duidelijk en in tabelvorm, heeft de gebruiker vermeld zijn werkuren, met inbegrip van feestdagen en speciale toeslagen en altijd weet hij verdient net zoveel per maand.

Beperkingen van timesheets

In de demo-versie op te slaan van de functie, en de berekening van de totale lonen zijn uitgeschakeld.

map