Door het gebruik van TrueType-fonts kunnen worden in bijna alle Windows-toepassingen te creëren barcodes en afdrukken. In het lettertype selectie van het programma, de individuele soorten barcode verschijnen na de streepjescodes als TrueType-fonts gedownload en geïnstalleerd als normaal lettertypen.

Barcodes als TrueType-fonts te downloaden

De TTF fonts op een gemakkelijk toe te voegen in Windows tekstdocumenten barcodes. Elke printer in Windows geïnstalleerd kunnen worden gebruikt voor het afdrukken van barcode fonts. De volgende codes zijn als een scanner leesbaar TTF fonts zijn beschikbaar: Codabar (alleen cijfers) en Bar Code 39 (cijfers en letters) elk als een menselijk leesbare versie en een pure barcode. In reeks documenten kan de gebruiker toe te wijzen elk document een eigen bar code, bijvoorbeeld, het klantnummer.

Barcodes als TrueType-fonts te downloaden

Gebruik barcode fonts gemakkelijk

De behandeling na Barcodes als TrueType-fonts te downloaden is eenvoudig. Elke tekst geschreven met normale letters, die is gemaakt met een Windows-lettertype, dus een typisch TrueType kan lettertype in de twee scanner leesbare fonts "code 39" en "Codabar" omgezet. De fabrikant wijst erop dat gebruikers die werken met een tekstverwerker zoals MS Word moet ervoor zorgen dat de automatische opmaak is uitgeschakeld. Deze formatteert een tekenreeks die begint met een sterretje en ingangseinden automatisch vetgedrukt. Het resultaat is derhalve 21356 21356 omgezet, waardoor de scanner te wijten aan het ontbreken van start en stop tekens zou het niet aan.

Keuze van de lettergrootte afhankelijk van de resolutie printer

De vereiste lettergrootte afhankelijk van de resolutie printer. Met een resolutie van 300 dpi met lettergrootte 18 en een resolutie van 600 dpi met lettergrootte 12, zal het geen probleem volgens de fabrikant, de barcode door scanner gelezen. Belangrijk hierbij is dat de kloof tussen de balken zijn nog duidelijk zichtbaar.

Start en stop borden nodig zijn streepjescodelettertypes

Met het lettertype Codabar alleen getallen kunnen worden weergegeven. Dus de streepjescode duidelijk kan worden geïdentificeerd met de code 39 met een scanner, moet het door middel van een Starten of stoppen tekens zijn gemerkt met de leesrichting. Als starten en stoppen karakters handelt het teken *. Alle letters, cijfers en speciale tekens op het toetsenbord kan worden gebruikt streepjescodelettertypes: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVW 1234567890 $% / + .-.

Geen verschil tussen hoofdletters en kleine letters in de barcodes

Tussen hoofdletters en kleine letters verschilden niet in de code. 39 De umlautsteken Ä Ö Ü en ß worden automatisch omgezet in AE, OE en UE SS. De speciale tekens! §&?; # @ Μ \ zijn eigenlijk off-limits, maar uit voorzorg als spaties. Een voorbeeld: Als u de uitdrukking te vertellen A TEST scanner, kan het resultaat een test te gebruiken !. Extra fonts en barcode instrumenten zijn beschikbaar in onze software catalogus gratis te downloaden.

Barcodes als TrueType-fonts downloaden barcodes