berekenen gastronomie prijzen

bij berekenen gastronomie prijzen is de naam van het programma. De Gastro computer berekent de optimale verkoopprijs voor bereide maaltijden en dranken. Voeg de ingrediënten samen met handelaren prijzen en recepten, met inbegrip van de hoeveelheid gebruikte ingrediënten en de prijs calculator berekent automatisch de monetaire onkosten per voorbereiding aan te schaffen. Indien gewenst, wordt het bedrag van de maandelijkse remote rechtbanken ook rekening gehouden, en de onderste regel leidt tot een berekening van plus of min slechtste winkels langs met grafische analyse.

berekenen gastronomie prijzenberekenen gastronomie tarieven: optimale verkoopprijzen voor restaurants (Foto: CAD-KAS / Redactie)

Gastronomie tarieven te berekenen: uw woning te betreden informatie

De gebruikersinterface van de Gastrokalkulators met de logge naam "berekenen gastronomie prijzen" duidelijk op het eerste gezicht. De interface is verdeeld in het gebied van master data, ingrediënten, recepten, de verkoop en de evaluatie. Hier kunnen gebruikers definiëren alle noodzakelijke gegevens in niet helemaal eigentijds, maar heel functioneel invoermaskers. Alle benodigde velden gevuld, de evaluatie is per direct beschikbaar. Om een ​​gevoel voor de behandeling te krijgen, is het raadzaam om eerst een rechtbank met een paar ingrediënten te creëren.

Voer Master Data

De stamgegevens zijn onderverdeeld in de ruiters eten en drinken. Hier maakt men groepen die individuele maaltijden te geven en Ausschänke categoriseren later. Daarnaast stelt de doelstelling voor de kosten van de verkoop ratio, dat wil zeggen de winst ten opzichte van de monetaire onkosten te stellen aan elke groep.

voer ingrediënten

Zoals de naam suggereert, elk ingrediënt gebruikt, waaronder leveranciers en prijs zal per volume worden gedeponeerd en toegewezen aan een groep in. Eenheden definieert men zelf. Ingevoerde ingrediënten kunnen later worden bewerkt. Daarnaast is er een zoekfunctie helpt later ophalen als de lijst is nog langer. De ingrediënten kunnen worden geëxporteerd als een CSV-bestand of ingevoerd of afgedrukt als een lijst.

recepten invoeren

Analoog aan de ingrediënten aangepaste recepten, inclusief optionele afbeelding en deze toewijzen aan een groep. Nu, de combinatie met de hoeveelheid ingrediënten om puur worden geklikt per voorbereiding van het recept lijst en in de daadwerkelijke verkoopprijs ingevoerd, zal het automatisch berekenen van het bruto & Net EK, contributiemarge, kostprijs van de omzet ratio en de berekende CV. Praktisch: Naast een beschrijving van het recept kunt invoegen. Ook ingevoerde recepten of een berekening vindt u print on demand of exporteren als CSV-bestand.

voeren sales

In de verkoop masker geven Resto-exploitanten om de individuele verkoop maaltijden per dag, plus een aparte kalender is geïntegreerd. Dat betekent dat de keuze van de rechtbank, selecteert dag en pure klikvolumes. De inzendingen direct resulteren in een overzicht van de maandelijkse verkocht porties en de maandelijkse en jaarlijkse verkoop. De verkoop kan worden gevonden met behulp van de zoekfunctie en het display gesorteerd per filter per product en op aanvraag dag. Zoekresultaten of de totale lijst geëxporteerd gastronomie berekenen per klik als CSV-bestand.

Start Evaluatie: Na het invoeren van

Als de inzendingen volledig gedekt, de winst computer benodigdheden door te klikken op de knop evalueren tabel en grafische evaluatie. Die wordt gesorteerd op productcategorieën en toont de maandelijkse netto-omzet. De gewenste display periode is begrensd op verzoek van boekdatum en natuurlijk, hier zijn het exporteren naar CSV, en een printfunctie klaar.

Gastronomie berekenen evaluatieEvaluatie van de gastronomie berekenen (Foto: CAD-KAS / Redactie)

Praktische hulp met standaard uiterlijk

Hoewel de praktische helper voor Gastro-exploitant niet mooi uit, maar het ondersteunt nuttig zijn bij de berekening van cv's, met inbegrip van verkoop- en inkoopprijzen. De software is blijkbaar gericht op kleinere bedrijven, die duidelijk zichtbaar is door de relatief lage verkoopprijs. Al met al, een schijnbaar zeer nuttig instrument met kleinere Operating de generieke zwakheden en standaard outfit. De proefversie is beperkt tot de toetreding van de tien ingrediënten en vijf recepten, waardoor een heel zinvolle test.

berekenen beperkingen van de gastronomie prijzen

Beperkte functionaliteit in het proces: U kunt maximaal 10 ingrediënten te creëren en tot 5 recepten.

map