Boekhoudprogramma MS-boekhouder Freeware

De controle-software met de slanke namen Boekhoudprogramma MS-boekhouder Freeware Download dient ondernemers om kleine bedrijven en non-profit organisaties te creëren voor het document posten en een nettowinst methode. Met handige wizards, pre accounts bladeren en te exporteren naar verschillende formaten helpt MS-accountant u de vereiste documenten voor de fiscus te maken.

Boekhoudprogramma MS-boekhouder Freeware Download

Aan de slag met de boekhoudprogramma MS-boekhouder Freeware Download

Beginners zijn vertrouwd met de details, zoals de boekhouding en grootboekrekeningen zijn vaak (nog) niet en zijn tevreden met deskundige ondersteuning. Dit zijn de ingebouwde Help-bestand en de Company Setup Wizard advies. Vraagt ​​de wizard de belangrijkste gegevens voor het bedrijf, zoals de header data over het bedrijf, vrijstelling van BTW en de vereiste boekhoudkundige EUR Mini, SKR03 of SKR04, en ziet zichzelf als de toepassing van verschillende bedrijven.

Vervolgens, het opzetten van een aantal nadere details over het menu-item Administration aanbeveelt. Hier lag ondernemer reservering templates te beheren debiteuren en crediteuren,-account hebt ingesteld, met inbegrip van openingsbalans en accounts maken groeperingen voor grootboekrekeningen. Daarnaast worden de belastingtarieven, kostenplaatsen en een mogelijke balances lezing ingesteld hier boven. Praktisch: Wie snel door te veel details zullen worden gedood op het scherm past de functies van de gratis boekhoudprogramma menu-item te bekijken zijn te allen tijde zichtbaar op het scherm. Beschikbare elementen zijn:

 • Toolbar met rekenmachine, notities, periode, helpen
 • Snelle toegang bar voor toegang tot verschillende rapporten
 • Statusbalk overschot en BTW te betalen
 • accounthiërarchie
 • Grafiek van de rekeningen
 • Account opdracht ABC
 • Booking batch lijst
 • Journal lijst
 • cost Center

Boek documenten met behulp van software voor de boekhouding

Voor het vastleggen van documenten in het boek entertainment MS-accountant freeware te downloaden verschillende modi beschikbaar:

 • Beginnermodus posting tekst en automatische documentnummer en eenvoudig accounts keuze
 • Bank boeken met account / financiële rekening en de belastingdruk
 • Expert mode met debet en credit-account, belastingtarief, en debit / Split

Door te klikken op een document kan ook worden gedefinieerd ander document cirkels en stel het aantal kopieën per item worden toegekend. is beschikbaar in een praktische hulp bij het kiezen van de rekeningen via het menu Beeld via uitbreidbaar rubricering ABC. Daarnaast regelt het bewijs van de schakelbare kostenplaatsen duidelijk een afdeling. Echter, dit moet interessant eerder voor grotere ondernemingen. Ze willen een balans meestal te maken aan het einde van het jaar is dit een van de betaalde versies van de boekhoudkundige programma is dan reeds vervallen.

Boekhoudprogramma MS-accountant freeware download programma-interface

Na het invoeren van document postings land dat vroeger de boeking stack. Hier toevoegen gebruikers handmatig in als u dat wenst, met behulp van een scanner of slepen en neerzetten van een bestand van bewijs. Door rechts te klikken zijn ook de daarop aan te passen, te kopiëren of de reservering te verwijderen en op te slaan als een sjabloon voor toekomstige boekingen en het invoeren van een aandeel van eigen kapitaal beschikbaar. kan via lijst items worden gewijzigd ook hier de weergegeven kolommen als belastingbedrag, kostenplaats etc. aanpassen voor uw behoeften. Wanneer u op Opslaan als in het menu Bestand, worden de documenten geplaatst en land in het document tijdschrift. Klik met de rechtermuisknop zijn hier beschikbaar dezelfde functies als de boeking stack. Bovendien kan voorbehoud worden gefilterd door rekening of markeren here. Wanneer een document wordt geannuleerd, wordt een nieuwe boeking automatisch gegenereerd en geplaatst in het boek stacks.

rapporten maken, BTW-aangiften en de nettowinst methode

Naast de pure verzameling documenten in de stijl van een kasboek, de boekhoudkundige programma maakt ook een verscheidenheid aan rapporten voor indiening bij de belastingdienst. De evaluaties zijn beschikbaar voor een deel door middel van de snelkoppeling bar en deels via het menu-item rapporten. Via het menu is ook de toegang tot de documenten beschikbaar te stellen voor verschillende perioden. U kunt kiezen uit:

 • tijdschrift
 • financiële grootboeken
 • Slip cirkel bladeren
 • Aangifte omzetbelasting (jaarlijks)
 • Economische evaluatie BWA
 • De nettowinst methode EUR
 • vaste activa
 • afzettingen afschrijvingen
 • OP-lijst

Boekhoudprogramma MS-boekhouder Freeware Download nettowinst methode

Na het openen van de gewenste evaluatie van de export als PDF of ODT en HTML zijn in de bovenste werkbalk van elke keuze. De boekhoudkundige programma MS-accountant freeware download wordt hier wel eigenlijk alleen ondersteuning voor export als PDF, echter deze beperking kan een kleine truc rond zijn. In de programma-instellingen (Instellingen -> Global -> druk -> General) de weergave van de interne afdrukvoorbeeld stevig kan worden overgeschakeld naar een gewenste formaat. Als dit is gebeurd, de Rapporten exporteren als PDF, HTML, ODT en XML is mogelijk.

Goed voor euro en BWA, moet boekhouden betalen

eigenaren van met name kleine bedrijven, ondernemers en verenigingen in staat zijn om af te zien van een dure fiscale software met een enorm scala aan functies vaak. Wie wil er niet te veel meer te worden erkend als bewijs treasury meet te doen en het creëren van een netto-inkomen methode, het vinden van een duidelijk ontworpen software die voordelen op het gebied van de behandeling van de twee betaalde grote broers. Hier, de schakelbare wachtwoordbeveiliging en details, zoals het afsluiten van de toelatingseisen voor het plaatsen van artikelen op de menu-opties worden genoemd. Is een beetje verontrustend, echter, dat de Pro integreert met functies in de user interface, maar niet beschikbaar zijn. Helaas weten we meestal pas nadat u hebt geklikt. zijn niet beschikbaar in het boekhoudpakket Freeware de balans overzicht, het creëren van een winst- en verliesrekening / balans, tafels voor grootboek en debiteuren en crediteuren, asset management, of het creëren van de plant EUR, facturatie, plausibiliteitscontroles, de presentatie van de rapporten als een diagram of transfer naar de FA door ELSTER , Wie heeft deze functies is gratis downloads voor fiscale en salaris hier.

map