Trading tijdschrift voor handelaren

de Trading tijdschrift voor handelaren te downloaden biedt de gebruiker een scala van instrumenten en hulpmiddelen voor het optimaliseren van de activiteit op de beursvloer zijn beschikbaar. Met de shareware, onder andere aankopen en verkopen zijn verslagen. Daarom wordt de software bijzonder geschikt voor effectenmakelaar. Een job in de aandelenmarkt is zeer veelzijdig. De aandelen, certificaten van aandelen, aandelen, effecten, vreemde valuta, kopen en verkopen - dat alles moet goed worden georganiseerd op het einde van de dag. Dit is waar de handel doet er niet toe. Het is overal hetzelfde, ongeacht of beursnoteringen, futures beurzen of beurzen. Voor de mensen die zijn gewijd aan de kwestie professioneel of privé, zijn er gratis software programma's voor bestanden download. Een van hen is de trading tijdschrift voor handelaren die makelaars biedt veel handige tools en hulpmiddelen om hun activiteiten te organiseren.

Trading tijdschrift voor handelaren te downloaden

Trading tijdschrift voor handelaren download bevat onder andere "Memo van de dag"

De trading tijdschrift voor handelaren download is geschikt voor zowel officiële makelaar, ook wel market maker, evenals onafhankelijke makelaars, die bepalen, onder andere, de prijzen van OTC-effecten en worden goedgekeurd door de Exchange Board. Na het downloaden van de software, de gebruiker heeft verschillende hulpmiddelen voor het optimaliseren en het organiseren van hun activiteiten. Met de "Memo van de dag" bijvoorbeeld, kan naar beneden belangrijk snel notities schrijven in digitale vorm, als de belangrijkste taken voor de volgende dag of de leereffecten van de vorige dag. De effectenmakelaar Een meer grijpen pad en pen, zoeken en vinden van notities wordt dus geëlimineerd.

Share software voert transacties

Met de hulp van de trading dagboek, kunt u de activiteiten op de beursvloer in detail te monitoren, analyseren en evalueren. Dus op een dag activiteiten kunnen worden gehouden met het gereedschap, bijvoorbeeld, de gerealiseerde positie en de open positie. Een dagelijkse statistieken kunnen ook worden bekeken. Detail van de makelaar kan leiden tot handelaren boek over de transacties na het downloaden van de trading dagboek. Zo kunt u de juiste depot nummer in te voeren in de tool, bijvoorbeeld, en past bij de gebruikte strategie of de tijd niveau. Zelfs korte opmerkingen kan de relevante transactie toe te voegen met behulp van de geïntegreerde editor. In het heldere oppervlak van de trading tijdschrift voor handelaren kunnen ook links naar andere sites of een belangrijk bestand systemen toe te voegen. Bovendien, de assistent biedt hulpmiddelen voor de opleiding van aandacht en prestaties. Uitgebreide en toch eenvoudige trading journal Een job in de aandelenmarkt is hectisch. Wie wil zijn prestaties te optimaliseren op de vloer, is goed bereikbaar met de trading tijdschrift voor handelaars. De software biedt de gebruiker verschillende tools waarmee u de kans op succes terzijde te optimaliseren, met inbegrip van grafische rapporten.

Beperkingen van de handel tijdschrift voor handelaren

In de tijd beperkte trial versie die is beperkt tot een maximum van 40 transacties.

map
Adblock
detector